Lichaam overleden man in tent Spoolderbos

Foto van auteur

In het Spoolderbos werd op vrijdagmiddag 30 maart omstreeks
15:30 uur in een tent  het lichaam van een overleden man gevonden. Het
betrof een 37-jarige man uit Zwolle.

De spoorwegpolitie was op de plek gaan kijken naar aanleiding van een melding van een machinist die aldaar een tent in het bos had zien staan. De man is een natuurlijke dood gestorven.

9 gedachten over “Lichaam overleden man in tent Spoolderbos”

  1. De man blijkt sinds een week of 6 te zijn vermist, zo weet ik uit vertrouwelijke bron. Altijd spijtig als iemand pas op zo’n moment gevonden wordt zoals nu.

  2. De man in tent die bij het spoor is gevonden,heeft een zware eenzame dood ondergaan,het vroor en is in alle rust in slaap gevallen.
    En waar ik dus kotsziek van wordt is van mensen die van alles beter weten vb.;Natuurlijke dood /of opzet.Ik zeg u dat deze lieve man,gewoon niemand tot last wilde zijn en er voor gekozen heeft.alle verhalen en stokerijtjes daargelaten.Onze vriend is gaan slapen en heeft geen pijn gehad.Nou niet meer roddelen,gewoon uit respect.JA

  3. De tent maandag 26 Maart wel zien staan een mooie zonnige dag met een paar man dagje Amsterdam, we maakten er nog een opmerking over, zo kijk dan een tent en dan op die plek naast het spoor.Maar hier denk je toch niet aan, dat die man daar zo,n tijd heeft gelegen.

  4. Wij zijn de familie leden van de overleden man in het spoolderbos. Als er iemand is die iets meer kan vertellen over zijn laatste weken of die hem nog gesproken heeft. Graag alsjeblieft een reactie.

Reacties zijn gesloten.