13-Jarig meisje Kimberly Eshuis vermist

Foto van auteur

Zwolle – Sinds vrijdag 29 april wordt de 13-jarige Kimberly Eshuis uit Zwolle vermist. Zij is omstreeks 15.00 uur voor het laatst gezien in de wijk de Aa-landen, toen zij uit school naar huis fietste. Haar fiets is vandaag aangetroffen bij het NS-station in Zwolle. Kimberly is vertrokken zonder geld of mobiele telefoon. Haar familie maakt zich ernstig zorgen en is dringend op zoek naar haar verblijfplaats.

Het signalement van Kimberly luidt als volgt:

 • Leeftijd: 13 jr. (maar ze lijkt ouder, ca. 16 jr.)
 • Lengte: 1.50/1.60 m.
 • Gelaatskleur: blank
 • Postuur: mollig
 • Haarkleur/-lengte: donkerblond, tot op de schouders
 • Gelaatsvorm: langwerpig
 • Oogkleur: blauw
 • Neus: groot
 • Mond: dikke onderlip

Kimberly droeg vrijdagmiddag een blauwe spijkerbroek met vale plekken en rafels, groen/paarse gympen, een zwart T-shirt met wit boordje, een zwart Adidas-vest met op de rugzijde gouden letters ‘Adidas’, een grijze fleecejas en een opvallende roze schooltas. Ze heeft een klein wondje op haar kin.

Tips?

Weet u waar Kimberly momenteel verblijft, heeft u haar na vrijdagmiddag 15.00 uur nog gezien of beschikt u anderszins over informatie die van belang kan zijn in deze vermissingszaak? Neemt u dan zo spoedig mogelijk contact op met de politie in Zwolle via telefoonnummer 0900-8844.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

15 gedachten over “13-Jarig meisje Kimberly Eshuis vermist”

 1. Sorry hoor maar wat een omschrijving als je het kind niet kent. Dikke lip? Een foto van het meisje lijkt me een stuk handiger en herkenbaar. Hopelijk word ze snel gevonden trouwens.

 2. Een foto zou inderdaad duidelijker zijn, maar mischien is die nog niet vrij gegeven. Zal vandaag niet makkelijk zijn om haar in de mensenmassa van koninginnedag te herkennen.
  Veel sterkte voor familie en vrienden in deze onzekere tijd.

 3. Ik vind de reactie van haha ook schandelijk, hier bewijs je de goede naam van Weblog Zwolle geen dienst mee.

 4. @haha, wat zijn jouw “fatsoens”normen erg laag.>:(.Of kom jij wel uit een probleemgezin. Dan ben jij nl. niet toerekeningsvatbaar.

 5. Ha, dat is nog eens goed nieuws. ­čÖé
  Ik vroeg het me al af, omdat de Stentor het bericht verwijderd heeft. Een echte opluchting. Ik hoop dat ze het avontuur goed heeft doorstaan.

 6. RTV Oost bevestigt het bericht van anoniem.

  De 13-jarige Kimberly Eshuis uit Zwolle die sinds vrijdag 29 april vermist is weer terecht. Zondagmorgen werd zij in Hardenberg aangetroffen.

  Het meisje was vrijdagmiddag voor het laatst gezien toen ze uit school naar huis fietste. Haar fiets werd zaterdag gevonden bij het NS station in Zwolle.

 7. Admin Misschien het bericht aanpassen? Dit is een extra persbericht van Politie.nl

  Extra persbericht: Vermiste Kimberly Eshuis uit Zwolle weer terecht
  Zwolle, 01-05-2011

  Kimberly Eshuis uit Zwolle weer terecht

  Zwolle – Het 13-jarige meisje Kimberly Eshuis uit Zwolle is weer terecht. Kimberly was sinds vrijdagmiddag 29 april niet meer gezien en haar familie maakte zich grote zorgen. Na uitgebreid speurwerk door de recherche werd Kimberly zondagochtend aangetroffen in Hardenberg. Ze maakt het goed en is inmiddels herenigd met haar familie.

  Over de aanleiding voor de vermissing worden geen nadere mededelingen gedaan.

 8. @Admin; Ik heb het gevoel, dat het vermelden van de hyvespagina van dit meisje geen goed idee is… Er staat op die pagina (ja, ik heb gekeken om een foto te vinden), een dreigement op, die ons als buitenstaanders helemaal niets aan gaat.

 9. Ja, dat klopt. Maar het is een meisje van 13. Die moet je toch een beetje beschermen? Ethiek in de journalistiek…

Reacties zijn gesloten.