Festival van de Lokale Schoonheid

Zwolle – In Doepark Nooterhof te Zwolle wordt op 4 juni om 13.00 uur de Themaweek Natuurlijk Duurzaam feestelijk geopend met het Festival van de Lokale Schoonheid. Dit festival staat in het teken van modeshows, productpresentaties, demonstraties, muziek en lekker eten. Dit alles met zuiver duurzame producten. Het is een inspirerende en levendige uitnodiging voor een duurzame levensstijl en laat bezoekers ervaren dat duurzaamheid vooral ook leuk, spannend, lekker en gezond is.

Wat vind je op het festival? Fair fashion, duurzaam design, gifvrije cosmetica, natuurlijke tuininrichting, een biobiertje, massages, Dutch Handmade en allerlei workshops. Fotografen zetten je op de foto als model, want ook jij bent een Lokale Schoonheid! Het Earthship verzorgt je innerlijke schoonheid met eerlijke hapjes. De waterspeeltuin boeit kinderen urenlang zodat jij rustig kunt bijkomen en je kunt laten inspireren. Dat is festival van de Lokale Schoonheid.

Woningcorporaties SWZ en Openbaar Belang zetten zich die week beiden in voor duurzaam wonen. Duurzaam wonen is comfortabel, goed voor het milieu en goedkoop. Duurzaam wonen is het wonen van de toekomst!

De woningcorporaties roepen hun huurders op om zaterdag 4 juni tussen 13.00 en 18.00 uur met hun energierekening naar het Festival van de Lokale Schoonheid te komen. Samen met een energiebespaarcoach wordt er gekeken of u veel of weinig verbruikt voor het type woning waarin u woont.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)