Extra Kaartverkoop FC Zwolle- Cambuur

Zwolle – FC Zwolle is in verband met de wedstrijd van aanstaande zondag tegen Cambuur extra geopend op zaterdag 21 mei van 10.00 tot 12.00 uur. Op vertoon van een legitimatiebewijs uit de regio Zwolle, kun je bij de receptie een kaart bemachtigen voor dit duel in de strijd om promotie! Zondag zijn de stadionkassa’s vanaf 13.00 uur geopend.

Seizoenkaarthouders gratis toegang Als beloning voor de onvoorwaardelijke steun tijdens dit seizoen, hebben seizoenkaarthouders in de tweede ronde van de Jupiler Play Offs, op vertoon van hun geldige seizoenkaart toegang tot het stadion. Zij hoeven dus geen toegangskaart te kopen voor deze wedstrijd.

Voor dit duel geldt een legitimatieverplichting

Voorverkoop Seizoenkaart- en clubcardhouders kunnen op vertoon van hun seizoenkaart/clubcard bij TicketBox, via internet en bij de receptie van FC Zwolle twee kaarten kopen.

Ben je niet in het bezit van een seizoenkaart of clubcard, dan kun je bij de receptie van FC Zwolle op vertoon van een geldig legitimatiebewijs uit de regio Zwolle twee kaarten kopen. FC Zwolle is van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur geopend. Aanstaande zaterdag 21 mei is FC Zwolle speciaal voor dit duel geopend van 10.00 tot 12.00 uur.

Stadionkassa’s wedstrijddag Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s geopend vanaf 13.00 tot 14.45 uur.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

7 gedachten over “Extra Kaartverkoop FC Zwolle- Cambuur”

  1. Mmm, nou ben ik geen voetbalfanaat, maar is dit een speciale wedstrijd waarbij ze minder hooligans willen hebben of zo? We kregen namelijk deze week ook al een aanbieding om via de school van mijn dochter gratis kaarten te krijgen…

  2. Waarschijnlijk heeft de school van je dochter meegedaan aan 1 of ander project lopende het seizoen. Het is normaal dat je dan kaarten kunt krijgen.

    Wedstrijden tegen Cambuur zijn zowiezo heel speciaal maar nu is ie extra beladen ivm evt promotie (niet na deze wedstrijden).

  3. Haha Marrianne, bij FC Zwolle zijn er nauwelijks Hooligans, wel een grote schare supporters. Misschien probeert FC Zwolle door dit soort acties meer mensen enthousiast te krijgen voor de FC?

  4. ja, er hoeft maar iets te gebeuren en je word gelijk gezien als ‘hooligan’ erg jammer dat sommige mensen zo simpel zijn. 8)

    Ik hoop dat zwolle weer een vollebak krijgt..8)

Reacties zijn gesloten.