Man bedreigt politie voor bekeuring partner

Zwolle – Een 49-jarige inwoner van Zwolle werd op vrijdagavond 20 mei aangehouden in zijn woning in Zwolle Zuid voor belediging en bedreiging.

De man reed kort daarvoor met zijn vrouw in de auto over de Democratenlaan. De vrouw droeg geen gordel en kreeg hier een proces-verbaal voor aangezegd. De man begon hierop de politiemedewerkers te bedreigen en uit te schelden, waarna hij zijn huis binnenging en de deur achter zich op slot deed. De man werd aangehouden en ingesloten op het bureau. Daar kreeg ook hij een proces-verbaal opgemaakt.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

7 gedachten over “Man bedreigt politie voor bekeuring partner”

  1. Ik ben de persoon die is aangehouden.
    Wat hier staat is niet waar. De politie zei dat er geen gordel werdt gedragen, maar dat is niet juist. Er werdt echt een gordel gedragen. We kwamen in discussie. Toe greep de agend mij bij de keel. waarop ik antwoorde, vindtr je dat normaal. Hij wilde mij in de politieauto proppen zei hij. waarop ik zei dat hij zich niet aggeresief moest gedragen. Volgens mij is dat niet schelden. ik heb de politie aangegeven voor mishandeling.
    Waarom zetten ze dar er niet bij.

  2. @Snuf, de waarheid zal wel in het midden liggen. Je hebt aangifte gedaan. We lezen t.z.t de uitspraak wel lezen. Jij hebt een getuige, en de politie was ook vast niet alleen.

  3. Ja hoor ik heb een getuige. Ik heb de agend niet bedrijgd. Maar omdat de agend tegen mij zei dat hij mij in de auto wilde proppen reageerde ik erop. Ik zei dat hij dat zelf moest weten. Maar hij kwam terug lopen en greep me bij me keel.

    Ik heb daar aangifte van gedaan. Ik heb twee plekken op me keel zitten. Hiermee ben ik naar een arts gegaan. En er is een foto.gemaakt.
    Dus we wachten wel af. Ik heb echt niet bedrijgt of gescholden.

  4. Dus er is helemaal niets waar van alles wat er staat?
    Het is zelfs zo, dat de politie je (zonder dat daar enige reden toe was) mishandeld heeft?

Reacties zijn gesloten.