Zwols Kampioenschap Planking

Zwolle – Planking, de nieuwste rage van 2011. Vanuit Australië de hele wereld overgewaaid en nu ook in Zwolle neergedaald. Daarom organiseert de nieuwswebsite voor jongeren MijnZ.nl het Zwols Kampioenschap Planking.

Ergens gaan liggen, doen alsof je een plank bent, en daarna iemand een foto van jou laten nemen. Zo simpel is planking. De zogenaamde plankers kom je op de meest vreemde plekken tegen. Een bankje op de Melkmarkt, in het Weezenlandenpark, op de trapleuningen van station Zwolle, op kasten en in toiletten van scholen. Belangrijkste regel onder de plankers is: hoe origineler en gekker, hoe beter. Dus vond MijnZ.nl het tijd om het Zwols Kampioenschap Planking te organiseren.

De opdracht is heel simpel: maak een foto of filmpje van jouw meest originele, grappige of moeilijkste plank en stuur die naar redactie@mijnz.nl. De winnende plank en de uitvoerder krijgen een plaats op onze websites en een leuke prijs. Insturen kan tot dinsdag 7 juni 2011, tot 12.00 uur.

Het Zwols Kampioenschap Planking is ook te volgen via social media. Alle ingezonden planks worden geplaatst op de Facebookpagina van MijnZ.nl. Daarnaast worden er regelmatig updates gegeven op Twitter via @MijnZnl, met de hashtag #zkplanking. Op de website www.mijnz.nl is een promo te zien met enkele voorbeelden.

Over MijnZ.nl

MijnZ.nl is een experiment. Net zoiets als het monster van Frankenstein, maar dan mooier. We hebben een missie. Zonder cape, maar wel vliegensvlug. Niet om de wereld beter te maken maar om nieuws te zoeken. Voor jongeren. Zes studenten van de School of Media van Windesheim die een onderkomen hebben gevonden op de redactie van dagblad de Stentor.

Heb je wat te melden? Of vragen over wat we geschreven/gefilmd hebben? Je kunt ons bereiken per mail via redactie@mijnz.nl. Bellen kan ook: ons nummer is 088-0138803 ("Wát, waar zitten jullie dan?" – 088 is een locatie-onafhankelijk nummer. Kunnen we overal werken. Misschien wel op de Bahama’s!).

Langskomen kan ook. We hebben zelfs koffie. Of thee, of choco. Assendorperdijk 7 in Zwolle. Wel even aanbellen. En voeten vegen!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

8 gedachten over “Zwols Kampioenschap Planking”

  1. pfffff, wat onzinnig!! Kunnen die jongeren niet beter vrijwilligerswerk gaan doen of zoiets? Het Epilepsie Fonds bijvoorbeeld kwam in de afgelopen collecteweek honderden collectanten tekort.

  2. Laatst de eerste planking dode las ik…… Als een plank van een balkonrailing gepleurd…… Tja als het leven weinig uitdagingen biedt moet je maar zulke achterlijke dingen verzinnnen…

  3. Ach, ik zie planking maar als een nutteloze maar onschuldige variant van graffityspuiten op straat.
    Met dit verschil dat je niets hoeft schoon te spuiten achteraf, mits de plankenist niet ergens op- of onder te pletter valt :D:D:D

Reacties zijn gesloten.