Hoe positief ben jij?

Zwolle – Op zaterdag 25 juni a.s. vindt The Love Boat voor de tweede keer plaats in Zwolle. The Love Boat neemt jaarlijks een knellend thema onder de loep om homo-emancipatie te bevorderen.

schermafbeelding_2011-06-15_om_17.36.42.jpg

De organisatie is van mening dat de integratie en emancipatie voor homoseksuelen nog lang niet voltooid is en heeft voor 2011 gekozen voor het thema: sport en homoseksualiteit. Op 25 juni wordt om 10.00 uur gestart op de speciaal omgedoopte Pink Square (Rode Torenplein). Tijdens ‘Row Row Row the boat’ is het de bedoeling dat ca. 75 sporters en sportievelingen 12-uur lang roeien op drie roeitrainers voor het Aidsfonds – hoe positief ben jij! De Zwolse wethouder Nelleke Vedelaar en leden van Zwolse Studenten Roeivereniging Boreas zullen het startschot verrichten. Hierbij zullen vertegenwoordigers van ondermeer COC Zwolle, regionale en landelijke organisaties bij aanwezig zijn om door het oplaten van zes ballonnen kleur en steun te gegeven aan de gezamenlijke strijd tegen homodiscriminatie en HIV. Stichting The Love Boat moedigt alle sportievelingen uit Zwolle en omgeving aan om als supporter of toeschouwer aanwezig te zijn.

The Love Boat is een laagdrempelig kleurrijk evenement waar iedereen welkom is en lekker zichzelf kan zijn. Of je nu homo, lesbo, bi of hetero bent, je bent van harte welkom om te komen dansen, praten, flirten, en natuurlijk helemaal losgaan! De muziek die wordt gedraaid is, net als het publiek, heel divers. Vanaf 17.00 uur zal het Love Boat feest daadwerkelijk los barsten: met veel kleur, plezier, ritme en leuke mensen (tickets zijn € 10,00 in de voorverkoop en €15,00 aan de loopplank). Voor meer informatie zie: www.theloveboatzwolle.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)