Start expositie ‘Kunst in de Etalage…’

Zwolle – Dinsdagmorgen is aan de Sassenstraat de opening van ‘Kunst in de Etalage…’ van start gegaan. De Etalageroute is georganiseerd door Festival ZwArt in samenwerking met Citycentrum Zwolle.

21-06-2011_cibab_kunst_in_de_etalage_2.jpg

34 eindexamenstudenten van het Cibap, vakschool voor de verbeelding, studierichting vormgever productpresentatie, hebben als afstudeerproject een gedeelte van een etalage of winkel uit  Zwolle ingericht. De opdracht was om de etalage op kunstzinnige wijze in te richten. Dit resulteerde in een bijzondere etalageroute langs 17 winkels in de binnenstad van Zwolle. Dinsdag werden de eindexamenproducten door een vakjury beoordeeld.  De vakjury bestaat uit vertegenwoordigers van Citycentrum Zwolle, Festival ZwArt en vakdocenten van het Cibap. De route start bij de eerste winkel van de route, Renaissance aan de Sassenstraat. In de komende weken tot en met het finale weekend van festival kan het publiek stemmen op zijn favoriete etalage. Alle deelnemende winkels zijn terug te vinden in een speciaal ontworpen brochure met daarin een looproute langs alle panden.

21-06-2011_cibab_kunst_in_de_etalage_1.jpg

21-06-2011_cibab_kunst_in_de_etalage_3.jpg

21-06-2011_cibab_kunst_in_de_etalage_4.jpg

De deelnemende winkels zijn:

Renaissance, Reichenbach, Noa Noa, Cachet Mode, De Vries Lingerie, De Slegte, Waanders, Dille & Kamille, Bjorn Borg Store, Til van de Werf, Bandolera, Pocoloco, Miss Etam, Ringeloor Sieraden, Young Men’s Shop, Print-inn en Van Orsouw.

Tijdens het festival wordt op zondag 10 juli, om 17.00 uur de publieksprijs uitgereikt op het grote kerkplein.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)