Gluren met de smartphone door Zwolle

Zwolle – De Hanzesteden Zwolle, Hasselt, Kampen, Hattem, Deventer, Zutphen en Doesburg liggen als fraaie parels aan een glinsterende rivier, de IJssel, door menigeen bestempeld als de mooiste rivier van Nederland. De voormalige handelssteden laten u graag kennis maken met al hetgeen zij te bieden hebben op historisch, cultureel, landschappelijk en artistiek gebied. Via je mobiele telefoon!

gluren.jpg

‘Gluren door Muren’ biedt stadswandelingen aan door de roemrijke cultuurhistorie van de Hanzesteden aan de IJssel met behulp van de hedendaagse mobiele telefoons, de zogenaamde smartphones. Met overzichtelijke kaartjes en gesproken tekst wordt de bezoeker langs panden in de steden geleid. Het gaat om zeer bijzondere gebouwen die niet of beperkt toegankelijk zijn voor het publiek. Ter plekke krijgt de bezoeker informatie over het pand en kunnen ook foto’s van het interieur worden opgevraagd. Op die manier kijkt men dus bijna letterlijk door de muren van de historische panden heen. Download nu gratis de Hanzesteden app in de Appstore (Apple) of App Market (Android)!

De roemrijke geschiedenis van het Middeleeuwse Hanzeverbond heeft z’n sporen ruimschoots achtergelaten en de steden omgetoverd tot uitermate aantrekkelijke toeristische trekpleisters. Elk van de 7 steden kent haar eigen charmes: het is u aan om die te ontdekken en er nader kennis mee te maken.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

4 gedachten over “Gluren met de smartphone door Zwolle”

Reacties zijn gesloten.