Man aangehouden voor heling

Foto van auteur

Zwolle – Op woensdag 29 juni werd aan de Pannekoekendijk een 19-jarige Zwollenaar op zijn fiets staande gehouden voor een controle. De man viel op aan de politie omdat hij reed op een fiets waarvan het slot niet goed bevestigd was.

Bij controle bleek de fiets als gestolen geregistreerd te staan. De Zwollenaar werd aangehouden voor heling en kreeg proces-verbaal opgemaakt

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

9 gedachten over “Man aangehouden voor heling”

 1. Mooi werk dat deze boeven gevangen worden!

  Nu maar hopen, dat de fiets teruggegeven kan worden aan de rechtmatige eigenaar!

 2. Er staat niet bij waarom het heling is, en niet gewoon diefstal. Met een smoesje … zo van een of andere vage kennis overgenomen die het vehikel op de kop getikt op de bazaar in beverwijk.

 3. Daarom is de wetgeving ook zoals deze is. Je rijdt op een fiets die gestolen is. De eerste gedachte is dan: dat is de dief. En de meeste mensen zullen dan roepen, dat ze de fiets niet gestolen hebben maar zo hebben gekocht. Dan zijn ze nog altijd fout bezig en kunnen ze op heling gepakt worden.

  Waarschijnlijk is dat ook hier het geval en is dat de reden dat hij geen proces verbaal voor diefstal krijgt.

 4. Dank je. Ik doe dat met veel plezier!
  Nee, serieus… Wat is er mis met uitleggen waarom er voor heling en niet voor diefstal proces verbaal opgemaakt wordt? Wat is daar bijdehand aan?
  Als je problemen hebt met mijn commentaar lees je het gewoon niet in plaats van telkens onder een ander alias te zeuren. Telkens off topic en op de man commentaar leveren wordt door de admins ook niet gewaardeerd!

  En tenslotte, wat ik helemaal niet snap is waarom je mijn -toch al zo korte nickname- moet afkorten.

 5. PS: Ik sta echt wel open voor een volwassen discussie, maar laten we die in het chat log voeren en niet hier off topic gaan.
  Ik zie daar eventueel je reactie wel.

 6. Dank je Natascha. Verder ga ik niet meer off topic. Maar ik heb ook nog niemand voor een gezonde discussie in het chat log kunnen verwelkomen.

Reacties zijn gesloten.