Tweede Zwolse Dameszitting

Zwolle – Dames opgelet; vrijdagavond 16 september spetter je in je galajurk in de binnenstad van Zwolle. Vanwege het succes van vorig jaar organiseert Twinsallaround dit jaar de tweede Zwolse Dameszitting. Het thema is Unique… en dat gaat het zeker worden: een avond met 120 andere dames, lekker eten en drinken en leerzame workshops.

Heb jij ook zin om tijdens een gezellige avond allemaal nieuwe mensen te leren kennen? Kijk dan snel op www.zwolsedameszitting.nl! "We organiseren met uw geld een doe een wensdag voor chronisch ernstig zieke mensen, dementerenden en mindervaliden". Uw steun aan de Zwolse Dameszitting is direct ook steun aan Steunpunt Informele zorg. De dames zijn uw ambassadeurs die avond en uw bijdrage wordt op een maatschappelijk verantwoorde manier besteed. Wilt u uw naam verbinden met een vermelding op de site of misschien een leuke attentie voor de dames? Noteer nu in jouw agenda vrijdagavond 16 september vanaf 18.00 uur. De tweede jaarlijkse Zwolse dameszitting, met een bezoek aan het Stedelijk Museum en daarna de keuze uit verschillende workshops. Hier kun je kennismaken of bijpraten met meer dan 100 vrouwen, samen een gala fun tocht of je kapsel helemaal veranderen. En je netwerk uitbreiden met deze variëteit aan dames die in loondienst werken of als zelfstandig onderneemster aan de slag zijn.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Tweede Zwolse Dameszitting”

  1. Hmm, zou je denken, Joppuh? Ik heb geen galajurk.:( Snap ook niet waar die voor nodig is als er geen heren zijn om mee te dansen. Om in een galajurk door het museum te wandelen of bij de kapper te zitten, is een beetje gek.

Reacties zijn gesloten.