Groot Inline-skatefeest bij de Wijthmenerplas

Zwolle – De afgelopen weken zijn er door geheel Zwolle binnen- en naschoolse clinics inline-skaten georganiseerd door SportService Zwolle in samenwerking met de KPN Junior Schaatsclub en de KNSB. Deze clinics werden zijn speciaal georganiseerd ter voorbereiding op het EK Inline-skaten dat van 29 juli t/m 6 augustus plaatsvindt in Heerde en Zwolle.

skateclinic_12-1.jpg

Het traject van binnen- en naschoolse clinics wordt op woensdag 13 juli 2011 afgesloten met een groot Inline-skatefeest op de skeelerbaan bij de Wijthmenerplas. Alle kinderen uit de groepen 5 tot en met 8 worden hiervoor uitgenodigd. Er worden wedstrijden sprint over 100 meter georganiseerd en in het Kids Skate Park kunnen de kinderen een leuk parcours met spannende hindernissen afleggen. Hier kunnen ze de geleerde vaardigheden nog een keer goed in de praktijk brengen.

Vooraf inschrijven voor het evenement is niet nodig. Alle kinderen zijn van harte welkom!

18.30 – 19.15 uur Wedstrijdjes voor groep 5/6 (inschrijving tussen 18.00 – 18.30 uur)19.30 – 20.15 uur Wedstrijdjes voor groep 7/8 (inschrijving tussen 19.00 – 19.30 uur)

Het Kids Skate Park is geopend vanaf 18.30 uur.

Deelname aan dit evenement is gratis en er zijn inline-skates en bescherming te leen voor de kinderen die dit zelf niet hebben.

Kijk voor meer informatie op www.kpnjuniorschaatsclub.nl en www.stadskids.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)