Deelnemers Jeugdtuinen op Facebook

Zwolle – Facebook heeft er een ‘groene’ pagina bij. Een over de jeugdtuinen in Zwolle. Heeft uw kind een jeugdtuintje? Wie op Facebook zit, kan vanaf nu alle activiteiten rondom de jeugdtuinen op deze pagina volgen. Ook zijn er mooie foto’s op de Facebookpagina te vinden. Leuk om bijvoorbeeld aan familie en vrienden te laten zien wat de kinderen zoal verbouwen in het tuintje.

Het jeugdtuinseizoen begint in april en is begin oktober afgelopen. Zwolle heeft drie jeugdtuinlocaties; in de Aa-landen/Holtenbroek (Pergolesistraat), Stadshagen (Oude Wetering) en Zwolle-Zuid (Oude Deventerstraatweg). Kinderen mogen zelf aan de slag in hun eigen tuintje. Wel zijn er een begeleider en een tuinman aanwezig om de kinderen te helpen. In de tuin worden verschillende groenten en bloemen gekweekt, die de kinderen mee naar huis mogen nemen.

Alle kinderen in de leeftijd van 9, 10 en 11 jaar krijgen begin volgend jaar een informatiefolder waarmee zij zich kunnen aanmelden voor een jeugdtuin. Wilt u meer informatie? Kijk dan op deze website op de pagina over de Zwolse jeugdtuinen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Deelnemers Jeugdtuinen op Facebook”

  1. like

    Goed dat jonge mensen hiermee opgevoed worden. Het is toch bizar dat mensen niet meer weten waar hun voedsel vandaan komt tegenwoordig.

Reacties zijn gesloten.