Beelden overval buschauffeur Aa-landen

Zwolle – Op 15 juli, kort na middernacht werd op de Merwedelaan (Aa-landen) een buschauffeur overvallen door een onbekende man met een mes. Deze ging er met de geldlade vandoor. Op 21 juli rond 23.15 uur werd op de Waallaan (eveneens Aa-landen) wederom een buschauffeur overvallen.

https://youtu.be/oxAFxkVth9E

De politie vermoedt dat het om dezelfde dader gaat. Van beide overvallen zijn bewakingsbeelden. De bovenstaande beelden kunt u tevens zien in de uitzending ‘Onder de Loep’ bij RTV Oost van donderdag 28 juli. De eerste uitzending begint om 16.40 uur en wordt herhaald om 19.40, 21.40 en 22.40 uur.

Signalement: De man is naar schatting tussen de 15 en 20 jaar oud, heeft zwart haar en droeg bij de beroving witte bovenkleding. Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk verband kan houden met deze beroving wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anonieme informatie kan worden doorgegeven aan Bel M. via 0800-7000.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

10 gedachten over “Beelden overval buschauffeur Aa-landen”

  1. Moeilijk te zien dit.
    Denk zelf een hele domme jongen, wat valt er nou te halen in een bus?
    En zet er even een paar HD camera’s in.

  2. Beetje raar om aan de chauffeur op de Merwedelaan te vragen naar de bus richting de Haringvliet. Dat is op een steenworp afstand. Doet vermoeden dat hij niet echt goed bekend is in de wijk en misschien zijn domicilie in een aanpalende wijk heeft.
    Overigens is zijn gezicht slecht te zien op het filmpje.

  3. hahaha Dame, yeah right, hij wil helemaal niet met de bus, het is namelijk een overvaller/kruimeldief…als de recherche denkt als jij wordt er nooit een zaak opgelost!

    Het is zo’n domme kloot , een gewapende overval plegen voor circa 10 euro, dat het mij niet zou verbazen als hij zelf in de Haringvliet woont 8)

  4. Dan hoop ik maar dat de recherche jouw denklijn volgt, ZiB, want ik wil graag dat hij wordt gepakt. Overigens treft mijn verbazing ook de buschauffeur. die kan hem toch beter de weg wijzen ipv naar de overkant sturen voor de bus in de andere richting? Ik bedoel daarmee dat je bij zo’n vraag toch al een vreemd gevoel krijgt.
    Misschien is die gast oerdom, maar hij zal tevoren toch wel nagedacht hebben wat hij moest vragen. De Haringvliet kent ie kennelijk, maar niet goed genoeg om te beseffen dat het een domme vraag is. Of denk je echt dat ie voor zijn eigen voordeur een overval plant? Zou wel echt dom zijn.
    Ik gok erop dat ie niet te ver (op loopafstand van Merwedelaan en Waallaan) van de Aalanden woont, maar niet in de Aalanden.

  5. Zeg er dan meteen bij dat je denkt dat het een buitenlander is KvDijk.

    Niet een echte buitenlander uiteraard, gewoon iemand met een Nederlands paspoort en een kleurtje. En die zijn eng, dus raar en vreemd.

  6. ik dacht eerder aan iemand uit berkum, die kennen ook alleen maar hun eigen dorp en weten dus ook vast niet waar de haringvliet is…

Reacties zijn gesloten.