Spits Ruud ter Heide in beeld bij FC Zwolle

Zwolle – FC Emmen-aanvoerder Ruud ter Heide staat in de belangstelling FC Zwolle. Ook Go Ahead Eagles zou interesse hebben voor de 28-jarige spits. Ter Heide, die tot op heden 45 wedstrijden voor FC Emmen speelde en daarin 27 keer scoorde, bevestigt de interesse.

Ter Heide: "Ik weet dat deze twee clubs zich bij mijn zaakwaarnemer hebben gemeld over hoe mijn contract in elkaar zit en wat er moet gebeuren om mij over te kunnen nemen." De Tukker heeft nog een driejarig contract bij FC Emmen en hoeft ook niet per se weg uit Drenthe: "Ik heb het bij Emmen heel goed naar mijn zin en heb toentertijd met mijn volle verstand een vierjarig contract getekend om met Emmen op de lange termijn iets te bewerkstelligen, maar natuurlijk streelt het je dat zulke mooie teams uit de Jupiler League belangstelling in je hebben.

Ruud ter Heide heeft inmiddels al een gesprek met trainer René Hake gehad en hij heeft daarin verteld dat er interesse in hem is. "Ik heb uitgelegd dat er belangstelling is en dat ze mij eventueel over willen nemen. Ik heb gevraagd wat de mogelijkheden zijn, omdat ik geen gelimiteerde transfersom heb. Daarop kreeg ik het antwoord dat ze mij niet zo simpel willen laten gaan en als ze mij eventueel willen laten gaan dan moet er een goede transfersom tegenover staan."

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “Spits Ruud ter Heide in beeld bij FC Zwolle”

  1. Zojuist gelezen, vi.

    FC Emmen laat ??keurige?? spits Ter Heide niet gaanEen overgang van Ruud ter Heide van FC Emmen naar FC Zwolle of een andere club is voor de club uit Drenthe onbespreekbaar. De 28-jarige spits, hij heeft een contract tot 2014, bracht FC Emmen op de hoogte van interesse van enkele Eerstedivisieclubs.??

Reacties zijn gesloten.