Jeroen Ketting is de nieuwe spits van FC Zwolle

Zwolle – FC Zwolle heeft een overeenkomst bereikt met Jeroen Ketting. De 30-jarige spits is afkomstig van Lommel United en tekent een contract voor twee seizoenen.
Jeroen Ketting doorliep de Ajax-opleiding en kwam in Nederland uit voor AZ, HFC Haarlem, FC Volendam en Cambuur Leeuwarden. In 2008 verruilde hij Nederland voor België, waar hij twee jaar speelde voor KVSK United en afgelopen seizoen uitkwam voor Lommel United. Art Langeler: "We hebben Jeroen bekeken en gesproken en zijn erg blij dat hij voor FC Zwolle heeft gekozen. Hij heeft het de laatste jaren heel goed gedaan in België, hopelijk lukt hem dat ook in Nederland. Morgenavond zal hij er nog niet bij zijn in Den Bosch, maandag sluit Jeroen aan bij de groep."

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

17 gedachten over “Jeroen Ketting is de nieuwe spits van FC Zwolle”

  1. ik bedoel er alleen maar mee te zeggen er was zo,n ophef over real en milaan en dan komen ze weer met een ketting nooit van gehoord en van lommel united heb ik helemaal nog nooit gehoord:o:)

  2. Ach, wat maakt het ook uit. Als we over 10 jaar maar financieel gezond zijn 8)

    Zeer onbekend ja. Vergeet dat Madrid en Milaan verhaal maar snel hoor.

  3. Mooi, is dat probleem ook opgelost. Niet echt bekend maar we zullen zien. Vanaf nu is Jeroen een Zwollenaar!! Op naar een succesvol seizoen.
    Kunnen we nu ajb stoppen met dat treurige negatieve gezeik??!!

  4. Gezellige spits !

    Jeroen Ketting per direct naar FC Zwolle
    Donderdag 04 Augustus 2011, 17:35
    Jeroen Ketting vertrekt per direct naar het Nederlandse FC Zwolle. De 30-jarige aanvaller verlaat na drie jaar Lommel en tekent in Zwolle een contract van twee seizoenen.

    Ketting, die nog één seizoen onder contract lag, scoorde in totaal 57 doelpunten voor Lommel in 109 wedstrijden.

  5. Ff wachten, ff wachten… maar dan heb je ook wat.

    Ervaren spits die de afgelopen drie seizoenen in België 1 op 2 heeft gelopen. Ben er blij mee. Beter dan een hoofdprijs qua transfersom neerleggen voor een Hemmen of Ter Heide of een risico nemen met een spits uit de laagste Italiaanse profliga of een speler als Ten Voorde huren zonder optie tot koop. Vetokele als ‘loper’ vastleggen op z’n oranje TGV-schoentjes en klaar is klara.

    Het is misschien wel geen wereldspits maar je moet je ook afvragen of fans als Marcello die achter het toetsenbord zitten terwijl FC Zwolle in Venlo dichtbij promotie was daar recht op hebben.

    Aardig artikel in de stentor over de Jupiler League waarin de auteur terecht schrijft dat alleen Willem II, Sparta en FC Zwolle evenwichtige elftallen onder contract hebben staan waar de rest van de clubs vanuit financiële noodzaak het moeten doen met jeugdige spelers met een salaris rond het minimumloon.

    In Lommel betreuren supporters zijn vertrek en zien ze hem als een harde werker. Die zullen het wel weten want die hebben hem live zien spelen.

    Morgen begint de competitie. Noar Veur’n!

  6. Goede en ervaren spits.

    Bericht door blaagje, op 4 augustus 2011 om 18:56
    ik bedoel er alleen maar mee te zeggen er was zo,n ophef over real en milaan en dan komen ze weer met een ketting nooit van gehoord en van lommel united heb ik helemaal nog nooit gehoord

    Zeker geen voetbal liefhebber?

  7. Edwin kerel wat maak je je toch altijd druk om die zogenaamde teletekst supporters hier. Loat goan en tot vnvnd in het oh zo gezellige Den bosch, waar ze heerlijke dames van plezier hebben!

  8. Bericht door Fredje, op 5 augustus 2011 om 08:52
    Edwin kerel wat maak je je toch altijd druk om die zogenaamde teletekst supporters hier.

    Ik maak me helemaa niet druk, dat doe ik vanaaf wel ;):D:D:D

Reacties zijn gesloten.