De Kern start Vrouwengroep

Zwolle – In oktober start De Kern maatschappelijke dienstverlening in Kampen en Zwolle de Vrouwengroep, beter zorgen voor jezelf. In deze cursus leren vrouwen meer betekenis te geven aan de invulling van hun leven, een goede balans te vinden in relatie tot zichzelf en anderen en goed te communiceren.

Vrouwen die altijd bezig zijn met een ander, zichzelf hierbij wel eens vergeten en hun eigen mogelijkheden beter willen benutten kunnen zich opgeven voor deelname. Deelneemsters krijgen de gelegenheid om ervaringen met elkaar uit te wisselen en zodoende van elkaar te leren en herkenning bij elkaar te vinden. In de bijeenkomsten worden theorie en oefeningen afgewisseld. De cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2 uur. Bij voldoende aanmeldingen start de Vrouwengroep in Kampen op 24 oktober en in Zwolle op 25 oktober. Deelname is gratis.

Informatie en aanmelding

Heeft u vragen over de cursus dan kunt u contact opnemen met het cursusbureau van

De Kern maatschappelijke dienstverlening via 038 – 4258 888 of sec@stdekern.nl. Aanmelden voor deze cursus kan telefonisch of via het online aanmeldformulier, dat u vindt op onze website www.stdekern.nl onder cursusaanbod.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)