Stap in de virtuele wereld van Zwolle

Zwolle –  Het aanbod in zomers Zwolle is breed. Stap daarom eens de virtuele wereld binnen die Zwolle heet. Maak een wandeling door de Zwolse straten vanuit je luie stoel, kijk eens binnen bij een van de vele sfeervolle restaurants en leuke winkels of bezoek de musea. Ontdek je eigen stad met de uitgebreide virtuele tour van Zwolle via de website www.vvvzwolle.nl .

virtuele_tour.jpg

Win een smakelijk Zwols pakket! Neem een virtueel kijkje binnen bij de vijf ondernemers die op de website vermeld staan en zoek de roze zomerse bril via www.vvvzwolle.nl. Aan de bril is een letter verbonden, verzamel de vijf letters en lever het woord dat wij zoeken virtueel aan in de VVV winkel. De winnaar krijgt een goed gevuld smakelijk Zwols pakket met daarin o.a. een dinerbon, Zwolse wijn, Peperbuskaas en Zwolse mosterd. De winnaar wordt eind augustus bekend gemaakt.

De virtuele tour van Zwolle is speciaal voor VVV Zwolle ontwikkeld door SkyFocus. Wilt u ook met uw bedrijf worden opgenomen in de virtuele tour? Neem dan contact op met Zwolle Marketing, Petra Hullen, tel. (038) 4213844 of mail phullen@zwollemarketing.nl. Ga je mee UIT? Download ook de Zwolle ZomerUITpas met leuke acties van ondernemers op het gebied van cultuur, shoppen, smullen of actief bezig zijn via www.zwollezomer.nl .

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)