Kaizers Orchestra opent seizoen Hedon

Zwolle – De alternatieve rockformatie Kaizers Orchestra uit Noorwegen komt voor een exclusieve Nederlandse clubshow naar Zwols poppodium Hedon en is daarmee dé aangewezen act om het nieuwe seizoen van het podium te openen. De afgelopen jaren werd de band door diverse grote festivals gevraagd, van Lowlands tot en met Hurricane en Sziget, en staan de mannen bekend om hun verpletterende live-performance.

 kaizersorchestrapress.jpg

De band heeft met een unieke live-reputatie compleet met attributen als gasmaskers, olievaten en koevoeten. De afgelopen tien jaar hebben de mannen dan ook een flinke fanbase weten op te bouwen en is Kaizers Orchestra de eerste Noorse act die met teksten in haar moedertaal ook buiten Scandinavië populair is geworden. Inspiratie wordt geput uit een breed scala aan genres, van fast-paced gypsy rock tot balkanbeats wat zorgt voor een zeer dynamische sound.

Na zes ‘gewone’ studioalbums vonden de mannen het tijd voor iets nieuws en startte Kaizers Orchestra het Violeta Violeta project; een album trilogie, waarbij Vol.I begin dit jaar uitkwam. Eind dit jaar ziet het tweede deel het licht en Vol. III staat gepland voor November 2012. Kortom, houdt er rekening mee dat je van de Kaizers nieuw materiaal, vers van de pers, voor je kiezen geworpen krijgt.

KAIZERS ORCHESTRA

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle

Wanneer                     : Vrijdag 26 augustus

Open                          : 20:00 uur

Aanvang                     : 21:00 uur

Entree                         : € 25,00 (excl. € 1,- servicekosten)

 

Kaarten zijn direct te bestellen via http://www.hedon-zwolle.nl/, of te koop bij Plato en VVV te Zwolle.

 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)