Opening cultureel seizoen 2011-2012

Zwolle – Zwolle maakt zich op voor dé opening van het culturele seizoen 2011-2012. Noteert u maar in uw agenda: zaterdag 10 september 2011 Thorbeckegracht Festival! Met dit jaar meer podia, meer artiesten, meer enthousiaste culturele instellingen die aanhaken, meer vermaak, meer beleving… Bent u erbij? 

De organisatie is erin geslaagd om een top-programma in elkaar te zetten. De hele dag kunt u genieten van cabaret, dans, toneel, theater, literatuur, amateurkunst, klassieke muziek en popmuziek. Op het Meerminneplein is overdag theater voor de allerkleinsten en aansluitend muziek van nu (Giovanca sluit om 18.15 uur af!). Verschillende koren uit het hele land gaan in de stad de strijd met elkaar aan. In en om de Broerenkerk is van alles te zien, horen en beleven. En de dag wordt traditiegetrouw afgesloten met het concert op de Thorbeckegracht. Niemand minder dan Veldhuis & Kemper en Karin Bloemen zullen samen met het Orkest van het Oosten de avond afsluiten!

Dus struin lekker rond, kies wat u wilt zien en kom op 10 september naar het centrum van Zwolle. En het mooie is: het hele festival is GRATIS toegankelijk voor jong en oud! Dus zorg dat u erbij bent. Op de kade of in een bootje. Graag tot 10 september!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)