Indrukwekkend toneelstuk i.s.m. IntermeZZo

Zwolle – Zes vrouwen. Eén diagnose. Zes vrouwen, in de leeftijd van 32-62 jaar, hebben hun ervaringen met borstkanker vorm gegeven in een theatervoorstelling.

hoe_is_het_zwolle.jpg

Op een indrukwekkende, hilarische en aangrijpende manier maken ze diverse situaties zichtbaar en delen hun verdriet, angst, woede, frustratie, kracht en hoop met het publiek. Een voorstelling die gaat over dood en (over)leven en de innerlijke strijd die gevoerd wordt na het horen van die onheilsboodschap: Kanker! Maar het is ook een voorstelling die gaat over moed en kracht en een sterke wil om door te gaan.

De spelers zijn: Sieny Boekema, Tineke Boomsma, Minke Dijkstra, Catrien van der Molen, Alied Rijnvis en Jelly-Nienke van Steinvoorn. Regie: Wendy Viel Na afloop van de voorstelling is de mogelijkheid om gezamenlijk na te praten.

Woensdag 21 september in Woonzorgcentrum Havezate, Gombertstraat 350, Zwolle 19.00-19.30 uur: Inloop. 19.30-20.00 uur: Hoe is het. 20.00-21.00 uur: Nagesprek. Entree: € 5,- incl. één consumptie Aanmelden per mail aan intermezzo@nazorgcentrum.nl o.v.v. toneelstuk “Hoe is het” of telefonisch: 038 – 424 60 88.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)