Samenwerking Tafeltennis Zwolle en Intermobiel

Zwolle -Tafeltennis Zwolle en Stichting Intermobiel hebben de intentie uitgesproken om te gaan samenwerken. Gerben Last als speler van het 1e herenteam van Tafeltennis Zwolle is reeds al als ambassadeur van de Stichting actief.

Na een gesprek met Emile Cobben directeur van Stichting Intermobiel en Gerben Last, is door het bestuur van de tafeltennisvereniging besloten om met Stichting Intermobiel te gaan samenwerken. De basis voor deze samenwerking met Stichting Intermobiel en Tafeltennis Zwolle is o.a. het feit dat binnen TTZ een groot aantal(top)sporters met een beperking lid zijn. Doelstelling voor Stichting Intermobiel is dat de samenwerking met TTZ positieve PR zal opleveren en mede hierdoor de doelgroep van Stichting Intermobiel uit hun isolement te krijgen/halen. Ook moet deze samenwerking natuurlijk tot meer financiële armslag leiden voor het Stichting Intermobiel fonds, zodat aanvragers kunnen worden voorzien van goede ICT voorzieningen zodat de doelgroep van Stichting Intermobiel ook hier zelfredzaam kan zijn.

Deze samenwerking zal in de TTZ organisatie worden verankerd. Het uithangbord voor het goede doel is het 1e herenteam maar ook de breedtesport zal zijn aandeel hierin leveren.

De aftrap voor deze samenwerking zal a.s. maandag tijdens de trainingsweek van Tafeltennis Zwolle plaatsvinden en zal Emile Cobben directeur van Stichting Intermobiel een inspeelshirt met het logo van Stichting Intermobiel overhandigen aan Bas Hergelink, speler van het 1e herenteam, Nederlands Kampioen bij de Cadetten en sporter met een beperking.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)