GRASconcert sluit GRASweek af

Zwolle – De jaarlijkse GRASweek, de introductieweek voor HBO-studenten in Zwolle, zit erop. Ongeveer 500 studenten hadden zich dit jaar ingeschreven voor de introductieweek. De GRASweek was er dit jaar niet alleen voor nieuwe HBO studenten. Donderdag werd voor het eerst in de geschiedenis een GRASdag voor MBO-studenten georganiseerd. Bijna 50 geïnteresseerden kwamen op deze introdag af. De week werd afgesloten met het jaarlijkse GRASconcert op Park de Wezenlanden.

 23-08-2011_eerste_dag_grasweek_park_wezenlanden_1.jpg

De GRASweek (Gezamenlijk Ruiken Aan Studeren) is dè algemene introductieweek van Zwolle. Iedereen die in Zwolle gaat studeren aan het HBO mag hieraan meedoen. Tijdens de GRASweek maak je kennis met Zwolle als studentenstad. Zelfs als je de stad al kent of niet van plan bent om op kamers te gaan, is het erg leuk om toch aan de GRASweek mee te doen. Behalve alle ins en outs over Zwolle maak je ook kennis met je studiegenoten en het studentenleven. Daarnaast is het studentenleven heel anders dan het scholierenleven van Zwolle. Tijdens de GRASdag werden MBO-studenten in groepen ingedeeld. Vervolgens werden er allerlei activiteiten door Zwolle heen georganiseerd., zoals een rondvaart door de grachten, verschillende workshops en een gezellige brunch op het festivalterrein. Donderdagavond was er een knallende afsluiter met het GRASconcert met optredens van o.a. Handsome Poets en de Zwolse zanger Bertolf.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “GRASconcert sluit GRASweek af”

  1. Het muziekfestival was erg geslaagd. geen grote bands, maar wat wil je ook. Zo druk was het niet en ook de sfeer kon een heel stuk beter. Maar ik heb me zeer goed vermaakt en de chickies waren lekker te noemen 😉 Nu begint het echte werk binnenkort, studeren!

  2. goed vermaakt bij Seven League Beats en Baskerville.
    ook tof dat ik van de organisatie 2 muntjes kreeg omdat ik vlak naast het wezenlandenpark woon!
    Had hier een brief over gekregen dat ik deze kon krijgen, tof van de organisatie!

Reacties zijn gesloten.