Sportmiddag voor jongeren in Diezerpoort

Foto van auteur

Zwolle – Het jongerenwerk van Travers Welzijn organiseert ook dit jaar weer Summer @ thePark in Park de Hogenkamp in Diezerpoort. Een evenement voor alle jongeren van het voortgezet onderwijs. Dinsdagmiddag was de start van het sportieve jeugdevenement. Woensdagmiddag vond in het park een sportmiddag plaats met medewerking van Sportservice Zwolle. Naast de sportmiddag is er in Park de Hogenkamp een Jeugdland voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar uit de Diezerpoort en omliggende wijken. Het thema is: ‘In de ruimte’.

31-08-2011_jeugdland_en_summerthepark-park_hogenkamp_4.jpg

De organisatie had enkele sportverenigingen bereid gevonden om mee te werken aan deze middag. Zo’n 20 jongeren kwamen op de activiteit af. Op woensdagavond van 20.00 t/m 22.00 uur is er een game night. Er worden Playstations naar het park gehaald om tegen elkaar te kunnen gamen. Daarnaast zal er voor de meiden een leuke film worden gedraaid in de buitenbioscoop. Gedurende de hele week is het jeugdhonk geopend van 14.00 tot 17.00 uur. Lekker chillen met je vrienden op de zitzakken of een potje WII’en tegen een jongerenwerker. Ook zullen de sportmaterialen klaar liggen om lekker in het zonnetje een balletje te trappen of die ultieme smash te maken op het volleybalveld. Daarnaast is de bar geopend waar je een lekkere dorstlesser kan kopen of een gezond tussendoortje.

31-08-2011_jeugdland_en_summerthepark-park_hogenkamp_1.jpg

31-08-2011_jeugdland_en_summerthepark-park_hogenkamp_3.jpg

31-08-2011_jeugdland_en_summerthepark-park_hogenkamp_2.jpg

Op donderdag is er een 48 meter lange Wipe Out baan op. Durf jij het aan om te klimmen naar 5 meter hoogte? Om van daar uit je angst te overwinnen om naar beneden te springen en te landen op een speciale landingsmat. Waarna je van bal naar bal moet hoppen om als laatste de Drakenbaan met Chinese muur te overwinnen. Kortom, een pittige baan die niet iedereen foutloos kan nemen.

Op vrijdag beginnen we om 13.00 uur met Sex, Drugs en Rock’n Roll. Er zijn diverse standjes waar je informatie kan inwinnen over bijvoorbeeld het drinken van energie drink. Ook zal Sense aanwezig zijn met een informatief programma. Dit programma bevat onderdelen als een korte film, een condoom estafette race, een quiz en een spel over BN’ers. Hier zijn overigens leuke cadeau’s te winnen.Van 15.00 tot 18.00 uur sluiten we af met een Beach Party. DJ Xower zal de muziek verzorgen en er zal alles aan gedaan worden dat jij je vakantie zomers af sluit!

Voor het programma op woensdag en donderdag vragen we € 2,- toegang. De rest van de week is vrij te bezoeken.

31-08-2011_jeugdland_en_summerthepark-park_hogenkamp_6.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)