FC Zwolle Vrouwen beleeft domper tegen ADO Den Haag

|   Laatste wijziging

Zwolle – De eerste wedstrijd van het seizoen 2011 – 2012 voor de FC Zwolle Vrouwen in de Eredivisie is zeer teleurstelllend verlopen. Tegen ADO Den Haag liepen de Zwolse dames tegen een verlies van maar liefst 0-8 aan. Gaston Sporre, erevoorzitter van FC Zwolle, verrichtte de aftrap van het duel.

De vrouwen van FC Zwolle konden vrijdagavond nog niet imponeren. Nadat het team van trainer Bert Zuurman vorig seizoen enigszins teleurstelde, en tijdens de zomer de nodige aanwinsten kon presenteren, was voor de Haagse Vrouwen twee maatjes te klein. De tussenstand van 0-4 voorspelde al niet veel goeds tijdens de wedstrijd. Dan zo ruim in eigen huis verliezen zal een stevige evaluatie binnen het vrouwenteam opleveren. De uitslag 0-8 was de grootste score uit de historie van het Eredivisie Vrouwenvoetbal.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

7 gedachten over “FC Zwolle Vrouwen beleeft domper tegen ADO Den Haag”

  1. kom op meiden kop op volgende keer er hard tegen aan ik ben ook een man maar vind dat vrouwen best voetballen kunnen.Er zijn zat kerels met een grote mond die reageren en zelf geen bal kunnen trappen .Dus meiden gewoon doorgaan en het hoofd omhoog houden de resultaten komen vanzelf veel succes Pieter

Reacties zijn gesloten.