TOP Oss legt Zwolle op de pijnbank

Foto van auteur

Na de klinkende zege en een positief spelbeeld vorige week tegen Go Ahead Eagles heeft FC Zwolle vanavond de lijn niet weten door te trekken. De Zwollenaren verloren met 3-1 van Top Oss.

Hoeveel geduld moet een trainer hebben?

Al vroeg kwam de ploeg van Jan Everse al op achterstand, in de 6e minuut wist V. Dalen de bal achter Diederik Boer te krijgen. Een klein half uurtje later was het Rosalia die de Ossenaren op 2-0 bracht. FC Zwolle kwam nog even terug door een doelpunt van Wilson, maar in de 80e minuut gaf Prent de genadeslag voor de Zwollenaren door de 3-1 binnen te werken. Trainer Jan Everse zal op zijn minst vrolijk gestemd zijn na dit pijnlijke verlies. Door dit resultaat zakken de Zwollenaren af naar de 16e plaats met slechts 10 punten, en dat is 5 punten meer dan hekkensluiter Helmond Sport.

Moisander, vd Wal kregen geel voor de Zwollenaren. In Oss waren 1843 toeschouwers aanwezig bij deze wedstrijd.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

29 gedachten over “TOP Oss legt Zwolle op de pijnbank”

 1. niks is zo betrekkelijk als voetbal als je zoveel wedstrijden slecht voetbalt en dan eentje goed dan ben je er zeker nog niet!
  eerst de punten maar eens in het oosterenk houden en dan weer uitwestrijden winnen. er zit wel voetbal in de ploeg het is alleen door al het geschuif helaas nog los zand.

  en jan hoe onderaan sta jij eigelijk? oh sorry met zo’n opmerking ben je waarschijnlijk gewoon het kleurloze gemiddelde. en dat is nog veel erger dan onderaan

 2. En maar hopen dat die nieuwe Fin maar snel komt!!!!
  Ik heb nog steeds geen stijgende lijn kunnen ontdekken.
  Ik blijf erbij dat Spijkerman vorig seizoen een uitstekende prestatie heeft neergezet,en dat ik dat bij Everse nog niet heb kunnen ontdekken.

 3. Laten we het er op houden dat het een overgangsjaar is naar beter……… We moeten door de zure appel heen bijten en de gifbeker helemaal leeg drinken, maar voor ALTIJD FC Zwolle, there can be only one!!

 4. Jammer dat we de overwinning in de derby geen mooi vervolg hebben kunnen geven. Het wordt een moeilijk seizoen, desalniettemin blijf ik achter mijn club staan. Maandag weer een kans op drie punten.

 5. Zo is dat Roy,
  Zodra er weer een aantal wedstrijden achter elkaar worden gewonnen, zul je zien dat het stadion weer voller gaat worden. Dat is altijd al zo geweest, succes trekt bezoekers, in slechte tijden zie je alleen de echte fans komen.

Reacties zijn gesloten.