Alcoholgebruik leidt tot rijverboden

Zwolle – Op zaterdagochtend 22 oktober zijn twee fietsers bekeurd voor het fietsen over het kruispunt IJsselallee met de Hanzeallee. Een van hen, een 17-jarige jongen uit de gemeente Oldebroek, beledigde daarop de politieambtenaren. Hij is aangehouden voor belediging.

Op zaterdagochtend kort na middernacht is op de Obrechtstraat een 40-jarige autobestuurster uit Giethoorn aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. De politie kreeg de melding dat er een aanrijding was geweest bij/in de parkeergarage aan de Obrechtstraat. De 40-jarige vrouw wilde de parkeergarage verlaten en raakte daarbij een andere personenauto die ook de parkeergarage wilde verlaten. Hierdoor raakte de vrouw vermoedelijk de macht over het stuur kwijt, ramde twee hekken en een andere geparkeerde auto en kwam tegen een betonnen muur tot stilstand. De vrouw uit Giethoorn heeft geen letsel opgelopen bij de aanrijding. Uit de blaastest bleek de vrouw alcohol te hebben genuttigd. De vrouw heeft een rijverbod gekregen van zes uren en haar rijbewijs is ingevorderd. Tegen de vrouw zal proces-verbaal opgemaakt worden.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

13 gedachten over “Alcoholgebruik leidt tot rijverboden”

  1. Het gaat hier om de parkeergarage van het deltion college, waar deze vrouw een voorbeeld functie heeft als Docente..!!! ik zeg meteen schorsen!

  2. O ja, dat is gewoon een foto van het ongeluk.
    Dat zou inhouden dat er geen enkele foto meer geplaatst mag worden.
    Ik zie alleen een foto van de auto en niet van de bestuurder

  3. Dame, ben je soms zelf de bestuurder?
    Tsja dan kun je beter mijn naam KLUNS aannemen.
    Als ik die foto zag dan is de bestuurder goed bezopen geweest.

  4. @Kluns,

    Dame, ben je soms zelf de bestuurder

    Jij doet je naam eer aan.
    Het gaat een privacy gegevens. En ik vind het terecht dat daar zorgvuldig mee wordt om gegaan. Straffen doet een rechter.
    En de tijd van stenigen hebben we hier in Nederland volgens mij gehad.

  5. Ingrid,

    Mensen die haar kennen die zien dat wel aan haar auto.
    Ik ken die persoon niet en kan ook niets met dat kenteken.

    Wie heeft het over straffen/veroordelen?
    Was een foto van een ongeluk en niets meer en minder.

    Maar ik ben benieuwd of weblog zwolle nu alle foto’s van ongelukken achterwege laat. Want ook op die auto’s zijn kentekens te zien.

  6. @Kluns, is zij de enige die in zo’n auto rijdt. En in mijn beleving gaat WLZ zorgvuldig om met privacy gegevens, zoals bijv. foto’s plaatsen waar kentekenplaten opstaan.

Reacties zijn gesloten.