Twee mannen aangehouden voor lopen over auto’s

Zwolle – Op zondagochtend 23 oktober zijn er twee mannen op de Voorstraat aangehouden voor openlijke geweldpleging. De twee mannen, een 18-jarige man uit Groningen en een 19-jarige man uit Enschede, liepen op de Korte Kamperstraat over daar geparkeerde auto’s.

Dit deden zij in beeld van de camera’s die daar hangen. Hierop konden de mannen aangehouden worden. Het tweetal is overgebracht naar het politiebureau waar zij zijn ingesloten.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

15 gedachten over “Twee mannen aangehouden voor lopen over auto’s”

  1. Zou @Debiel één van die sukkels zijn? En zegt ie nu over zichzelf dat hij is, hoe wij erover denken een D…… als je zoiets doet.

  2. De kwaliteit van het onderwijs laat nogal eens te wensen over. Maar ik wist niet dat de nivo’s van de universiteiten al zover gedaald waren.:o

  3. Bericht door Debiel, op 24 oktober 2011 om 18:08
    Universitair niveau dus hoger dan jij ooit zult zijn lutser

    Wow! Dan ben je ECHT sneu! Eerst ben je zo stom om een beetje met je zatte kl*ten over auto’s te gaan wandelen. En dan ga je je ook nog eens zo uitlaten over mensen die er iets van zeggen?!?

    Aangezien je zelf dergelijke dappere aannames doet lijkt het me veilig aan te nemen dat je mensen die je in real life op dit soort gedrag wijzen ook wel iets aan zult doen.

    Gelukkig hangen er camera’s.

    Maar aangezien jullie hier toch meelezen…. moeten jullie de schade nu zelf vergoeden? Of doen jullie pappie en mammie dat?

    Ik kan me hier eigenlijk best boos om maken! >:( Ik heb in mijn studententijd ook omgang gehad met mensen die universiteit deden. Een aantal van die stumperts vonden zichzelf slimmer dan mij…omdat ik HBO deed. Wel vreemd: ik heb mijn HBO in één keer afgemaakt enkelen van hen zijn uiteindelijk op VWO niveau blijven steken.

  4. Dan IK

    “Mij” is bijna net zo lelijk als over auto’s lopen 😉
    Zonder dollen: niks universiteitsballetjes – als je zulke streken uithaalt vermoed ik ook dat ze die diplomas kopen – meer zijn ze niet waard.

  5. Bericht door Me., op 25 oktober 2011 om 23:12
    Dan IK

    “Mij” is bijna net zo lelijk als over auto’s lopen [/quote]
    Weet je dat zeker?
    Ik heb er even over getwijfeld.

    Toch kom ik bij de voorbeelden 2a en 2b uit als ik kijk naar:
    http://taaladvies.net/taal/advies/vraag/355

    In de zin die ik geef lijkt me eigenlijk 2a het geval. “De stumperts vonden zichzelf slimmer, dan dat ze mij vonden” in tegenstelling tot “De stumperts vonden zichzelf slimmer, dan dat ik ze vond”

    Ik vind dit wel een grijs gevalletje hoor 😉 Maar wel goed gevonden en vooral volkomen terecht om me in ieder geval even goed over zoiets te laten nadenken! Als ik dergelijke fouten maak word ik er graag op gewezen.

    Maar wel volledig off topic! We zijn het er over eens: je mag niet over auto’s lopen! Foei! >:(

  6. @Plantje – Goed speurwerk, maar vlgs mij is er bij 2a een derde persoon betrokken (genoemd ook in je link) en dat was in stukje hierboven verhaal niet het geval dacht ik.
    Maar ik ben zeker geen taalpurist, faal absoluut bij de het nationaal dictee en wil zeker andere niet op fouten wijzen – viel me op, op het moment dat ik mijn zoon dit soort dingetjes probeer af te leren 🙂

    Jij vind het over auto’s lopen asociaal,
    Jij vindt hen asiocaler dan mij, omdat ik dat niet doe (2a)
    Jij vindt hen asocialer dan ik (2b).

    Hoewel 2a nog steeds lelijk vind klinken schijnt dat wel te mogen als ik het goed begrijp.

    Conclusie is in ieder geval dat wij de auto-lopers asociaal vinden – en daar ging het om 🙂

  7. @Me: Ik waardeer het persoonlijk wel als je me op taalfouten wijst. Dat gaat niet voor iedereen op, maar ga bij mij gerust je gang! 😀

    @Nathalie:

    Bericht door Quiz, op 24 oktober 2011 om 13:31
    Wat voor IQ zouden deze mensen hebben?

    Werd beantwoord met:

    Bericht door Debiel, op 24 oktober 2011 om 18:08
    Universitair niveau dus hoger dan jij ooit zult zijn lutser

Reacties zijn gesloten.