Lambert de Wolf legt raadslidmaatschap neer

Zwolle – Raadslid Lambert de Wolf heeft de VVD fractie laten weten het raadswerk voor de gemeenteraad van Zwolle per direct neer te leggen. Door privéomstandighe-­‐ den zegt De Wolf niet meer te kunnen voldoen aan de verplichtingen die volgens hem bij het lidmaatschap van de Zwolse gemeenteraad horen.

vvd zwolle.jpg

De VVD fractie betreurt het vertrek van De Wolf maar heeft respect voor zijn keuze. Fractievoorzitter Aly van der Vegte: “Lambert zet zich al jaren in voor de VVD Zwolle, eerst als fractiesecretaris, later als raadslid”. De fractie vertrouwt erop dat Lambert zich in de toekomst weer bij de fractie zal aansluiten, als steun-­‐ fractielid of burgerraadslid.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “Lambert de Wolf legt raadslidmaatschap neer”

  1. Dat is dan nr. 2 van de VVD, na de wethouder, die zich verkeken heeft op een functie in het openbaar bestuur.

    Maakt dhr. De Wolf ook gebruik van de wachtgeldregeling?

  2. Ik kan U geruststellen. Als het nog bestond had ik er geen gebruik van gemaakt, het is immers mijn eigen beslissing om te moeten stoppen. Bovendien heeft de raad besloten wachtgeld voor raadsleden af te schaffen. Mvrgr

  3. Lambert ik wil je heel veel sterkte wensen,laat de mensen maar kletsen ze weten niet eens waarom je stopt en dat siert je .De VVD zal je missen .

Reacties zijn gesloten.