Supporters FC Zwolle weer in Corteo naar wedstrijd

Foto van auteur

Zwolle – Vrijdag 4 november speelt FC Zwolle thuis tegen Willem II. Om alvast voor de wedstrijd te laten zien dat de supporters FC Zwolle steunen gaan ze weer in Corteo naar het stadion lopen. Vorig seizoen was er een Corteo voor de thuiswedstrijden tegen RKC en FC Den Bosch.

22-04-2011_fc_zwolle_supprters_in_colonne_naar_stadion_21.jpg

De stoet supporters vertrekken weer vanaf het Koningsplein ( Cafe het Fluitje ). Het café is deze middag om 14.00 uur uur geopend, en rond 18.45 uur gaan de supporters vertrekken richting het stadion. Het organisaniserende Vak Noord vindt het gezellig als iedereen op tijd aanwezig is om alvast met zijn allen een biertje of ander drankje te nuttigen. Voor een hapje tussendoor wordt gezorgd. Bij deze oproep hoort het verzoek om geen alcohol meenemen voor onder het lopen in een glazen fles, geen knalvuurwerk af te steken en zoveel mogelijk vlaggen en spandoeken mee te nemen. Uiteraard is de Corteo alleen bedoeld voor supporters die FC Zwolle hiermee willen steunen in de goede zin des woords.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

14 gedachten over “Supporters FC Zwolle weer in Corteo naar wedstrijd”

 1. maak er een mooie optocht van8)

  niet met vuurwerk gooien en bier glazen.

  anders gooi je je eigen glazen in,

  en dan mag het nooit meer

  en zal leuk zijn als het ook weer tegen de egels kan .toch?:P

 2. @ja-tja

  De eerste keer was indrukwekkend en verdiende een betere prestatie op het veld. De tweede keer was er logisch een mindere opkomst door de deceptie over de uitslag na de eerste keer en de volkomen misplaatste negatieve berichtgeving. Maak er de derde keer weer een mooi feest van want dit elftal verdient de steun van de stad. Support your local club! Noar veurn!

 3. Ik snap het wel hoor petje, ik word ook altijd ontzettend bang van mensen met hun armen in de lucht. Ongelooflijk dat mensen zich daadwerkelijk bang/bezorgd kunnen maken om zoiets. Hoe kan je in godsnaam nog over straat gaan petje??

Reacties zijn gesloten.