Tineke Schouten op promotietour in Zwolle

Zwolle – Tineke Schouten was maandag op bezoek in Zwolle. Per limousine reisde ze voor promotionele activiteiten langs al de zeven vestigingen van de C1000 in onze stad. 

14-11-2011_tieneke_schouten_bij_c1000_dieze-oost_4_.jpg
Thijs van Zwolle uit Zwolle bij Tineke Schouten op de arm…

De C1000 winkels in Zwolle waren in samenwerking met Tineke Schouten een unieke actie gestart. Bij de winkels kan men sparen voor fikse kortingen op haar allernieuwste voorstelling LOL-inclusive, welke te zien is in theater De Spiegel. Bezoekers van de winkelketen zagen hun ogen uit toen er een limousine voor de winkel stopte en daaruit de landelijk bekende Tineke Schouten stapte. Ook in de winkels had Schouten veel bekijks. Of die nu allemaal naar het theater zullen gaan valt te betwijfelen.

14-11-2011_tieneke_schouten_bij_c1000_dieze-oost_1_.jpg

14-11-2011_tieneke_schouten_bij_c1000_dieze-oost_2_.jpg

14-11-2011_tieneke_schouten_bij_c1000_dieze-oost_3_.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

24 gedachten over “Tineke Schouten op promotietour in Zwolle”

  1. verschrikkelijk, ik zag haar bij koen van b in berkum. dat een glamourvrouw als tineke dit nog moet doen om haar carriere uit het slob te trekken

  2. Ik vind het vooral jammer dat dit de enige manier is om deze show in Zwolle te kunnen bekijken.
    Had er graag heen gewild, maar kan alleen via deze C1000-actie…

  3. een waardeloze actie >:(>:(je moet haast wel voor ??500,= kopen om 1 kaartje te krijgen en hoe denk je dat kleine gezinnen dit moeten doen????>:(>:(>:(

  4. Zeuren en zeiken, kan er ook nog eens iets positiefs gemeld worden? Of hebben we vanochtend allemaal een fles azijn leeg gezopen?

    Dan gaan jullie toch allemaal 2000 euro uitgeven aan die disney poppetjes van de Ah

    Goedenavond

  5. Volgens mij reageert Kim alleen maar op de humeurtjes daarboven, maar wie ben ik.
    Overigens zijn de kaartjes gratis, maar moet je veel boodschappen doen. Ben het eens dat dit voor kleine(re) gezinnen lastig is, maar die hebben dan ook minder kaartjes nodig.
    Blijft toch gewoon marketing om klanten te lokken, maar of zoveel mensen op Tineke zitten te wachten vraag ik me af. Alleen door die irritante reclames van C1000, zijn ze mij als klant kwijtgeraakt. Uiteraard is mijn mening super subjectief, dus ik kan het geheel mis hebben.

  6. Hallo ik ben de mama van Thijs en ik vond het leuk dat mijn zoon zo veel aandacht kreeg bij Tineke! Bedankt voor de prachtige foto!!!
    groeten Janneke

  7. Gelukkige vrije keus om boodschappen te doen. Kon ik mooi de supermarkt ontwijken toen ze er was. De reclames zijn al tenenkrommend, dus dat wil ik zeker niet in het echt meemaken… 😛

  8. @ Wilbert, mijn directrice raakte per ongeluk verwikkeld in de scene. Ze trok wel weer een hoop comedy en in die zin staan de baasjes van de buursuper natuurlijk te :D. Weet haast zeker dat onze Jeroen ook wel weer zijn schoenen had gepoetst 😉

  9. hardstikke leuk toch, dat tineke op deze manier haar show promoot?
    ik ben bij 2 c1000 geweest en was echt tof.
    ze heeft hardstikke leuke humor.
    ga zo door tineke!!!
    groetjes,
    charlotte

  10. Kim heeft geen last van een ochtend humeur.Zij reageert op al die mensen die zo nodig zo negatief reageren. De mensen die nu het hardst lopen te mopperen zijn staks de fanatiekste spaarders:)

  11. Ik werk bij c1000 kerssies, wat een leuke winkel is, wij proberen altijd het beste voor de klant te hebben, en iedereen is welkom. En deze actie met tineke nou is een leuke actie, wie wil er nou geen avond lekker lachen.we zijn niet allemaal zoals jantje.als ik jullie was, zou ik gewoon lekker in onze winkel boodschappen doen, dan merken jullie wel hoe leuke winkel we hebben!!

    Gr carol/ C1000 KERSSIES

  12. :Dnouw ik vond het wel leuk want ik heb haar gezien bij de c1000 kon ook niet missen he ik woon er tegen over en ze is heel lief niet van ik ben beroept of zo lekker gewoon ze heeft voor me nicht een beterschap wens op haar foto gedaan dus ik vind het wel toppie en ik ga zeker weten kijken klaar mensen moeten niet zo klagen bah en gewoon laten gaan toch gr van tina

  13. En het leuke is je mag ervoor sparen maar hoeft het niet,je mag naar Tineke maar je hoeft het niet.Laat ieder nou in zijn waarde.
    Wat ik nou vervelend vind is dat b.v bij Andre van Duin reveu mensen naast je zitten die voor 2.50 euro naar binnen zijn gekomen terwijl anderen 55 euro moeten betalen.
    Van De Ende koopt dan n.l kaartjes op die overblijven en personeel kunnen dan voor dat bedrag familie en vrienden etc uitnodigen.
    Vervolgens staat er in de krant dat ze voor uitverkochte zalen hebben gespeeld,aan mijn hoela.Ik gun dat het personeel wel hoor.

Reacties zijn gesloten.