Bender naar Muziektent in Assendorp

Foto van auteur

Zwolle – Zondag 8 januari 20-12 staat er weer een editie van het maandelijkse muziekprogramma Muziek in de Tent op het programma. In de Muziektent op het Assendorperplein treedt van 14.00 – 16.00 uur dit keer Bender op.

Bender is een Haarlemse muziekgroep van liedjesmaker en zanger Bert Vissers, gitarist Tom Bak en bassist Jos Caspers. Gedreven muzikanten die na lange omzwervingen weer terug komen bij wat ze het liefste doen: mooie liedjes maken.  In het Nederlands. En spelen! Ze treden op met z’n drieën, soms met één of meer bevriende gastmuzikanten. Afhankelijk van het podium. Maar het allerliefst in kleine en intieme theaterzaaltjes. Wijkcentrum de Enk en Eureka zijn geopend voor een hapje en een drankje. Uiteraard bij Eureka weer overheerlijke pannenkoeken van Ed.

www.muziekindetent.nl
http://muziekindetent.hyves.nl
info@muziekindetent.nl
http://twitter.com/muziekindetent

Muziek in de Tent wordt gesponsord door:

Woningbouwvereniging SWZ, Stichting Wijkcentrum De Enk, Stichting Assendorperzaken, Gemeente Zwolle, Hervormd Weeshuis Zwolle, Niels Zomer fotografie, Aannemersbedrjf Beverwijk & Znn, Cathleen van de Akker vormgeving en fotografie, Sociaal-culturele vereniging Eureka, Ron AV Rentals, Schagengroep Beheer BV, Dimence, Rabobank IJsseldelta…..en natuurlijk alle vrienden en de bezoekers die doneren tijdens de concerten.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Bender naar Muziektent in Assendorp”

Reacties zijn gesloten.