130 jeugdleden van WVF onder de indruk van Boer en Slot

Foto van auteur

Zwolle – Ongeveer 130 jeugdleden van WVF hebben woensdagmiddag de voetbalclinic gegeven door de FC Zwolle voetballers Diederik Boer en Arne Slot bij voetbalvereniging WVF bijgewoond. Vol bewondering hoorden de voetballertjes de aanwijzingen aan en scoorden ze handtekeningen.

wvf_clinic.jpg

"Wow. Ze zijn het echt." Menig voetballertje kon zijn bewondering voor Slot en Boer of een van de spelers van het eerste elftal van WVF niet onder stoelen of banken steken. Slot en Boer namen alle tijd om met de jongens en meisjes op de foto te gaan en deelden volop handtekeningen uit. De deelnemers van de F-, E- D- en C-jeugd van WVF werkten vervolgens talloze oefeningen af. Ze schoten op het doel waarin Boer zich had gepositioneerd, leerden kappen en draaien van Slot en mochten en passant meten hoe hard ze schoten. “Verder speelden we voetbalgolf en konden de kinderen schieten op vakken in een doel”, aldus Martijn Ruijsch die samen met Gertjan van Limburg de organisatie op zich nam. Met de oefeningen konden de kinderen punten halen. Tessa van Gelder en Sander Klomp haalden de meeste punten en kregen allebei een door alle spelers van FC Zwolle gesigneerd shirt. De prijsuitreiking vond plaats in een met ouders gevulde, bomvolle kantine.

wvf_shirt.jpg

wvf_slot.jpg

Ruijsch: “Ik bedank alle vrijwilligers die de voetbalclinic mogelijk hebben gemaakt. We kregen complimenten voor de goede organisatie. Die geef ik graag aan hen door.”

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)