FC Zwolle United steunt Maud!

Zwolle – Maud van Hamerveld is pas twee jaar en woont in de Zwolse wijk Assendorp. Op 5 december jl. hoorden haar ouders Sjoerd en Carlieke dat hun dochter Neuroblastoom (fase vier met uitzaaiingen) heeft. Die dag veranderde hun leven. Neuroblastoom is een zeldzame en agressieve vorm van kinderkanker, die een overlevingskans kent van 20%. In Amerika is een behandeling (immuuntherapie) ontwikkeld die Maud de kans geeft om haar ziekte te overwinnen.

De missie van Stichting Maud voor Leven is om Maud die kans te geven! Echter dit brengt grote kosten met zich mee, minimaal € 60.000,-. Stichting Maud zamelt daarom geld in voor de reis en het verblijf in Amerika voor de familie Van Hamersveld. Aanstaande vrijdag zijn er tijdens de wedstrijd FC Zwolle – SC Veendam een aantal personen aanwezig van Stichting Maud voor Leven. Daarnaast liggen er door het gehele hoofdgebouw kaarten waarop meer informatie over Maud is te lezen. FC Zwolle United helpt Maud om de reis naar Amerika te kunnen betalen! Jij ook?


FC Zwolle United helpt Maud!
Verbondenheid met het leven, het hangt aan een zijden draadje. FC Zwolle United is zich daarvan goed bewust. Sinds 2009 – 2010 karakteriseert FC Zwolle United haar maatschappelijke missie met het ondersteunen van goede doelen, zoals KIKA. Daarnaast zet FC Zwolle United zich ook graag in voor burgers in haar eigen stad.

,,Het verhaal van Maud heeft ook ons erg aangegrepen", zegt Myrte Scheffer van FC Zwolle United. ,,Wij ondersteunen het doel van Stichting Maud voor Leven dan ook van harte en dragen graag ons steentje bij. Wij hopen dat wij samen met onze partners iets kunnen betekenen voor Maud en haar gezin. En dat er voldoende geld wordt ingezameld zodat de reis naar Amerika voor Sjoed, Carlieke, broer Niels (3) en tweelingzus Juul (2) gerealiseerd kan worden!"

Pay it Forward…
Maud is het gezicht van Stichting Maud voor Leven, maar zij is tevens ambassadeur voor alle andere kindjes die in dezelfde situatie zitten als zij. Jaarlijks krijgen 25 jonge kinderen de diagnose Neuroblastoom kinderkanker. Omdat er geen fondsen zijn die ouders volledig financieel ondersteunen is het secundaire doel van de Stichting om andere gezinnen praktisch, financieel en mentaal op weg te helpen tijdens het behandelproces. De Stichting dient hiermee een algemeen belang.
Steun Maud…
Wil jij Maud helpen? Steun Maud voor Leven! Maak je donatie over op rekeningnummer 1306.07.851 van de Rabobank te Zwolle t.n.v. Stichting Maud voor Leven o.v.v. FC Zwolle United. Ga naar www.maudvoorleven.nl als je gebruik wilt maken van een machtigingsformulier, waarbij je eenmalig een bedrag doneert aan Maud en haar gezin.
Heb je vragen? Kijk voor meer informatie op de website www.maudvoorleven.nl Ook is Stichting Maud voor Leven te volgen op Twitter en Facebook. Heb je een persoonlijke vraag? Neem dan contact met op met het dagelijks bestuur van Stichting Maud voor Leven. Geke van Dorp (06 – 225 890 83) of Ellis Aardenburg (06 – 278 360 62).

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)