Negental FC Zwolle Vrouwen gelijk tegen FC Utrecht

|   Laatste wijziging

Zwolle – De FC Zwolle Vrouwen hebben vrijdagavond gelijkgespeeld tegen FC Utrecht. In het FC Zwolle stadion werd de uitslag 1-1. Naast deze gunstige uitslag werd het voor Zwolle ook een kaartenfestival.

De eerste helft vielen er geen doelpunten. Lisanne Vermeulen zette Zwolle op 1-0. Tien minuten later scoorde Manon van den Boogaard via een strafschop voor Utrecht. De Zwolse dames liepen een kwartier voor tijd tegen twee rode kaarten aan. Lisanne Vermeulen en Judith Frijlink werden met twee gele kaarten, en dus rood, van het veld gestuurd. Daardoor eindigden de FC Zwolle Vrouwen de wedstrijd met negen speelsters. Ook coach Bert Zuurman kon naar de tribune. Naast de rode kregen de dames ook nog vier gele kaarten van de scheidsrechter. Door het gelijke spel eindigt Zwolle op de zesde plek en SC Heerenveen, dat vrijdag niet in actie kwam, eindigde als laatste van de Eredivisie Vrouwen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

4 gedachten over “Negental FC Zwolle Vrouwen gelijk tegen FC Utrecht”

  1. kaarten festijn.. wow.. zijn er ook beelden? leuk man… schoppende en kijvende wijven achter de bal..

    ik ga binnenkort eens kijken…

    Dames voetbal… lijkt mij geen sport..

  2. Er valt niet te spotten met vrouwenvoetbal. Het was gewoon een mooie wedstrijd geweest als die scheidsrechter een bril op had gezet!!

Reacties zijn gesloten.