PEC Zwolle vrouwen winnen van The Knickerbockers

|   Laatste wijziging

Zwolle – Een helft op volle oorlog sterkte was genoeg om The Knickerbockers, a.s. seizoen uitkomend in de Topklasse, met grote cijfers te verslaan.

logo_pecvrouwen.png 

De 9 – 0 overwinning kwam al in de eerste helft tot stand. Een veel sterker PEC ZwolleVrouwen had geen moeite met het studententeam uit Groningen dat afgelopen seizoen is gepromoveerd naar de Topklasse. Al naar 3 minuten lag de bal in het net. Lisanne Vermeulen kopten een voorzet door die daarna met het hoofd door Marianne van Brummelen werd afgerond. Marianne zette PEC ZwolleVrouwen in de 14e minuut op 2 – 0. Sylvia Smit zorgde in de 16e en 28e minuut voor 3 – 0 en 4 – 0.

De Belgische international, Maria Laura Aga, maakte in de 29e minuut 5 – 0. Nadat Judith Frijlink volop de paal raakte scoorde Lianne de Vries na een indrukwekkende solo 6 – 0. Judith Frijlink verhoogde de score naar 7 – 0 en 8 – 0. Vlak voor rust maakte Sylvia Smit haar derde treffer, 9 -0. In de rust werden Mariska Kogelman, Lianne de Vries, Judith Frijlink, Lisanne Vermeulen, Nadja Olthuis en Marianne van Brummelen vervangen door Lieke Lamberts, Valerie Seinen, Jennieke van der Pol, Lydia Borg, Jessica Jurg en Jirre den Biesen.

 

PEC ZwolleVrouwen bleef domineren. Knickerbockers had de defensie beter georganiseerd dan in de eerste helft. Sylvia Smit raakte nog een keer de lat maar er werd in de 2e helft niet meer gescoord. Al met al een hoopgevend resultaat ondanks de wat magere tegenstand van de bezoeksters uit Groningen.

 

a.s. vrijdag wordt er in Meppen ( D ) gespeeld tegen de plaatselijke sv Meppen met de Nederlandse international Nangila van Eijck in de gelederen. 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

7 gedachten over “PEC Zwolle vrouwen winnen van The Knickerbockers”

  1. 😮 Ook aan het voetbal
    En die haantjes verdienen véél meer
    En ze zijn zo egoïstisch en arrogant als de sodemieter
    Terwijl dames vaak veel innemender zijn
    Onrechtvaardig toch allemaal >:(

Reacties zijn gesloten.