Eerste wedstrijden voor jeugdteams PEC Zwolle

Foto van auteur

Zwolle – In navolging van het eerste elftal, de beloften en de vrouwen start komend weekeinde ook de competitie voor de jeugdelftallen van PEC Zwolle.

Het hoogste jeugdelftal van PEC Zwolle begint zaterdag haar competitie met een uitwedstrijd. Het team van trainer Gert Peter de Gunst speelt tegen NEC/FC Oss A1. Vorig jaar werd liep de A1 promotie naar de landelijke Eredivisie net mis, waardoor het dit seizoen uitkomt in eerste divisie. Om 14.30 uur wordt er afgetrapt in Nijmegen. De B1 van PEC Zwolle speelt haar eerste competitiewedstrijd in eigen huis tegen Achilles 1894. In de voorbereiding op het de competitie won het team van trainer Alexander Palland het bekerduel tegen CSV ’28 B1 met maar liefst 35-0. De aftrap is om 13.00 uur in het IJsseldelta stadion.

PEC Zwolle C1/Onder 15 – Ajax C1
PEC Zwolle C1 speelt dit seizoen op het hoogste niveau. Het team van trainer Henk Brugge opent de competitie tegen Ajax C1. Om 13.00 uur is de aftrap op de velden van Be Quick ’28.

AZ C2 – PEC Zwolle C2/Onder 14
De C2 staat dit jaar onder leiding van voormalig speler Albert van der Haar. De Zwolse talenten spelen dit jaar in een competitie voor onder veertien jarigen. Er wordt gestart met een uitwedstrijd bij AZ C2.

PEC Zwolle D1/Onder 13 – De Graafschap D1
De hoogste D-jeugd start de competitie met een thuiswedstrijd tegen De Graafschap D1. Het team van trainer Nico Haak trapt om 10.00 uur af op de velden van Be Quick ’28.

sv Dalfsen D1 – PEC Zwolle D2/Onder 12
De jongste jeugd van PEC Zwolle, onder leiding van Stefan Luchtenberg, start de competitie met een uitwedstrijd tegen sv Dalfsen D1. De wedstrijd begint om 11.15 uur.