N50 opent deuren voor het publiek

Foto van auteur

Rijkswaterstaat en opdrachtnemer BAM Infra nodigen belangstellenden van harte uit voor de Publieksdag N50. Op zaterdag 4 november is iedereen tussen 10.00 en 13.00 uur van harte welkom in partycentrum Coelenhage, Zuiderzeestraatweg 486 te Wezep, de centrale locatie van de Publieksdag N50.

Binnen is een presentatie te zien van het ontwerp van de nieuwe N50, de uitvoeringswijze, omleidingsroutes en diverse machines. Ook kan men een animatie bekijken over hoe het straks zal zijn om over de nieuwe N50 te rijden. Daarnaast wordt een speciale kinderhoek ingericht en bestaat de mogelijkheid een filmprogramma te bekijken met diverse wegen en verkeer-thema’s.
Tenslotte staan buiten bij de centrale locatie in Wezep diverse voertuigen en materiaal opgesteld.

Centraal op de Publieksdag N50 staat het van dichtbij bekijken van het werk aan de N50. Ieder kwartier vertrekken vanaf de centrale locatie in Wezep bussen met aan boord twee gidsen voor een rondrit over het werk. Binnen is een presentatie te zien van het ontwerp van de nieuwe N50, de uitvoeringswijze, omleidingsroutes en diverse machines. Ook kan men een animatie bekijken over hoe het straks zal zijn om over de nieuwe N50 te rijden. Daarnaast wordt een speciale kinderhoek ingericht en bestaat de mogelijkheid een filmprogramma te bekijken met diverse wegen en verkeer-thema’s.

Ook tijdens de excursie kan het publiek machines, die bij het werk aan de N50 gebruikt worden, van dichtbij bekijken. Een aantal van deze machines en voertuigen is – onder begeleiding- toegankelijk en te bedienen.

De centrale locatie van de Publieksdag N50 is te bereiken met bus 100 vanaf Zwolle NS.

De N50 tussen Hattemerbroek en Kampen-Zuid is sinds maandag 16 oktober in beide richtingen volledig afgesloten voor alle verkeer. Rijkswaterstaat maakt de weg verkeersveiliger en voert onderhoudswerkzaamheden uit.
De volledige wegafsluiting is nodig om de veiligheid tijdens de werkzaamheden te waarborgen. Ook kan het werk op deze manier snel worden uitgevoerd. De werkzaamheden duren tot 22 december 2006.
Zie ook www.rijkswaterstaat.nl/n50

Bron: Rijkswaterstaat

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “N50 opent deuren voor het publiek”

Reacties zijn gesloten.