Nieuwe prijs voor ondernemers: 3D Innovatie Award

Foto van auteur

Zwolle – In de regio Zwolle wordt een nieuwe prijs ingesteld: de 3D Innovatie Award. De prijs, bedoeld voor innovatieve (startende) ondernemers, wordt op 15 november voor het eerst uitgereikt tijdens de derde editie van zakenvloer. De Award  wil innostarters stimuleren 3D-technieken toe te passen in industrieel productontwerp. Met de uitreiking van deze Award willen beide partners het innovatieve karakter van de regio benadrukken.

Startende ondernemers of toekomstige ondernemers kunnen met hun productontwerp deelnemen aan de wedstrijd. Een professionele jury zal de inzendingen beoordelen en zal de winnaar bekend maken tijdens Zakenvloer 2012. Het winnende ontwerp wordt daarna ook werkelijk geproduceerd op het Polymer Science Park. “Een mooie start naar het ondernemerschap”, aldus Ed Kooijman, directeur van het Polymer Science Park. De organisatie van zakenvloer heeft de samenwerking met het Polymer Science Park bewust opgezocht. “Om ook de (maak) industrie te betrekken bij het zakelijke evenement én om te laten zien dat het in Zwolle niet alleen maar draait om dienstverlening”, zegt Annet van Limburg, organisator van zakenvloer.

Het in het voorjaar geopende Polymer Science Park is een open innovatiecentrum voor toegepaste kunststoftechnologie. Een dynamische plaats waar bedrijven en onderwijs elkaar vinden om producten te vernieuwen en duurzame economische groei te stimuleren. Deze doelstelling sluit goed aan bij het concept van zakenvloer. Het evenement biedt ondernemers letterlijk een plek op de vloer met een gepersonaliseerd vloerkleed van 2 bij 2 meter. Op dit kleed kunnen zij mede-ondernemers ontmoeten en nieuwe contacten leggen. Geen dure stands, geen flyers, maar vertellen wat u als ondernemer doet, daar draait het om. Deelnemen?

Deelnemen aan de wedstrijd kan eenvoudig door aanmelding via www.zakenvloerzwolle.nl.

Hier staan ook de voorwaarden en de vereisten voor deelname. Naast een vragenlijst wordt gevraagd om een tekening van het ontwerp aan te leveren. Een professionele jury en stemmen vanuit het publiek bepalen samen de winnaar. Op 15 november wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens het avondprogramma van zakenvloer.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)