De gezonde week in Holtenbroek en Diezerpoort

Foto van auteur

Zwolle – In de week van maandag 5 tot en met vrijdag 9 november is het de Gezonde Week van Holtenbroek en Diezerpoort. Tijdens de Gezonde Week worden op diverse locaties activiteiten georganiseerd die gaan over het thema gezondheid. Dit jaar staan ‘Sport en Bewegen’ en ‘Drinkwater’ centraal.

Holtenbroek organiseert ‘Aan tafel met… ‘ waarbij u over sport en bewegen in gesprek kunt met werkers uit de wijk en buurtbewoners van alle leeftijden. Zo kunt u spreken met medewerkers van Sportservice Zwolle, Travers Welzijn, de GGD en Centrum voor jeugd en gezin. ‘Aan tafel met…’ wordt op verschillende dagen en locaties georganiseerd, wij zorgen voor de koffie/thee of Drinkwater! en een lekkernij. U hoeft alleen aan te schuiven, wees welkom. Schuift u ook aan?

Maandag 5 november

• 08.30 – 09.00 uur

Carillon, Bachlaan 2

• 15.00 -17.00 uur

Winkelcentrum Holtenbroek

Woensdag 7 november

• 13.00 – 15.00 uur

Cruyff Court, Palestrinalaan

Donderdag 8 november

• 13.00 – 15.00 uur

Wijkcentrum Holtenbroek,

Bachlaan 20: In de Family

Factoryen bij de Variagroep

• 17.00 – 18.00 uur

PLONS Carillon, Bachlaan 2

Vrijdag 9 november

• 13.00 – 15.00 uur

Gymzaal, Bachlaan 4-a

Wandelroute Holtenbroek

Op 7 november opent wethouder Piek om 15.30 uur officieel de wandelroute van Holtenbroek. Deze route is veel meer dan alleen een mooie wandelroute waar u van de wijk en haar natuur kunt genieten. Het is ook een route waar u als ouder gemakkelijk met uw kinderwagen kunt lopen en waar uw kind lekker kan spelen en ontdekken. Loopt u mee?

Diezerpoort

Ook in Diezerpoort zijn verschillende leuke en gezonde activiteiten. Vóór de Gezonde Week is er op 31 oktober al een Halloweenfeest in de Groene Bieste. Hier is o.a. een beweegspel voor de kinderen en worden lekkere gezonde recepten met pompoen uitgedeeld. Van 18.30 – 20.00 uur bent u welkom in de natuurspeelplek aan de Kastanjestraat.

Lekker bewegen op leuke muziek? Doe dan mee met Zumba voor jong en oud. Dit kan op dinsdag 6 november van 14.50 – 16.00 uur in de hal van het Wonderwoud.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “De gezonde week in Holtenbroek en Diezerpoort”

Reacties zijn gesloten.