Open avond Gereformeerde Hogeschool

Foto van auteur

Als je van plan bent een opleiding te volgen en wilt werken met mensen, ga dan op woensdag 20 juni naar de Gereformeerde Hogeschool in Zwolle. Op die dag organiseert de GH van 17.30 – 20.30 uur namelijk een open avond.

Aankomende voltijd- of deeltijdstudenten kunnen tijdens de open avond het gebouw bekijken, de sfeer proeven, open lessen volgen en praten met docenten én studenten. Je kunt aan de Gereformeerde Hogeschool de volgende opleidingen in voltijd en deeltijd volgen: pabo (ook ‘opleiden in de school’), HBO-V en Social Work (SPH & MWD). De opleiding Godsdienst Pastoraal Werk en Godsdienstleraar (bachelor en master) zijn in deeltijd te volgen.

Vanuit je christen-zijn leren werken met mensen – dat kun je verwachten van een studie aan de Gereformeerde Hogeschool. Binnen de opleidingen aan de GH staat die christelijke identiteit centraal. De GH staat bij deskundigen en studenten bekend als een hogeschool die hoge eisen stelt aan de kwaliteit in het onderwijs. Studenten waarderen de Gereformeerde Hogeschool vooral om de persoonlijke betrokkenheid tussen studenten en docenten.

Master godsdienstleraar

Als je godsdienstleraar wilt worden, kun je aan de GH ook verder studeren voor de masteropleiding godsdienstleraar. Deze opleiding duurt twee jaar en als je je diploma hebt gehaald mag je lesgeven in de bovenbouw van de havo of het vwo of in het hbo. Het theologische gedeelte van de masteropleiding tot godsdienstleraar wordt verzorgd in samenwerking met docenten van de Theologische Universiteiten van Apeldoorn en Kampen. Het agogisch en onderwijskundig gedeelte wordt verzorgd door docenten van de Gereformeerde Hogeschool.

Informatie

Je bent van harte welkom om op woensdag 20 juni, tussen 17.30 en 20.30 uur de open avond te bezoeken. Je hoeft je daarvoor niet in te schrijven. Een routebeschrijving naar de GH vind je op www.gh.nl. Het bezoekadres van de GH is Grasdorpstraat 2 in Zwolle.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)