Zwollenaar neergestoken bij beroving

Foto van auteur

Een 53-jarige Zwollenaar is vrijdagmiddag 8 juni rond 13.20 uur gewond geraakt aan zijn arm bij een beroving op de Pannekoekendijk.

De man werd door een groep mannen belaagd en beroofd van zijn geld, paspoort en drugs. Hierbij zou hij gestoken zijn met een mes. Op basis van zijn verklaring werden in de loop van de dag vijf mannen aangehouden. De mannen werden ingesloten op het bureau. Onderzoek zal moeten uitwijzen wat er precies is voorgevallen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “Zwollenaar neergestoken bij beroving”

  1. ja de dood is de oplossing, vandaar dat er altijd van zulke mensen op de aardbol zijn, precies hetzelfde voorstellen als hij probeert te doen met zijn mes. nee das de oplossing :-

  2. Ik ben misschien wat kort door de bocht, iets anders dan blond 😉 Het had slechter kunnen aflopen en de neergestoken man had kunnen overlijden. Gelukkig is het niet zo afgelopen maar feit blijft wel dat de man is neergestoken met een mes. Ik vind dat zoiets lafs, ontaards en barbaars dat daar wat mij betreft de strengste straf denkbaar voor gegeven mag worden. Omdat wat mij betreft iemand die mensen neersteekt zonder te beseffen of het erg te vinden dat de persoon ook kan overlijden iets tekort komt en ik vraag me af of dat ooit weer goed komt en als het goed komt is dat misschien te laat voor een ander (deze is misschien al overleden of heeft een enorm trauma).
    Al is de straf alleen maar als signaal om te laten weten dat iemand neersteken niet getolereerd MAG worden. En dat mag misschien wel net zo barbaars zijn als iemand neersteken. I know maar dan is het ten koste van iemand die iets ergs op zijn geweten heeft in plaats van iemand die bijvoorbeeld probeert een fietsendief tegen te houden.

Reacties zijn gesloten.