Weblog Zwolle wenst u prettige feestdagen!

26 gedachten over “Weblog Zwolle wenst u prettige feestdagen!”

  1. Ik wens alle vrijwilligers van weblog Zwolle een hele fijne Kerst en een geweldig 2013 toe, waarin WLZ opnieuw het snelste, meest accurate én gezelligste medium van Zwolle zal zijn.

  2. wens de weblog Zwolle redactie en medewerkers ook een fijne kerstdagen en weer een heel goed 2013 met veel nieuws over de gemeente Zwolle en omgeving

  3. Ik wens alle vrijwilligers die dit mooie Weblog in stand houden ook heel goede feestdagen toe en een goed en nieuwsvol 2013. Dank voor al jullie inspanningen.

  4. Ik wens alle Weblog Zwolle bezoekers goede feestdagen toe! Nergens actueler nieuws uit Zwolle dan hier, en dat is voor de vrijwilligers een grote prestatie. Je kan WLZ gerust een fenomeen noemen. Ik ben er trots op!

  5. Het mooie van de weblog is dat het door iedereen gedragen wordt. Van de vaste bezoekers, de incidentele gast, de politiek tot de politie die hier, zo weet ik, een eigen account voor opsporingsberichten heeft.

    Vooral de actualiteit als ook de reacties zijn een duidelijke meerwaarde. Elk dagdeel is er nieuws.

    Prettige feestdagen!

  6. Ik wens ook alle WLZ bezoekers, vrijwilligers fijne feestdagen toe.
    En observer ik geniet ieder jaar weer van je mooie Zwolse kerstkaart.
    Ook jij bedankt hier voor.

  7. Van mijn kant wens ik alle medewerkers van WLZ een goede kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar vooral in goede gezondheid
    en ga zo door in 2013

Reacties zijn gesloten.