Inbrekers Aa-landen, wie zijn dit?

Foto van auteur

Zwolle – Deze twee mannen proberen aan het Deurzerdiep in de Zwolse wijk Aa-landen in te breken in een woning. In de tuin hangt een camera waarop de daders te zien zijn. Wie zijn dit? Bel gratis 0800-6070 of geef hun namen anoniem door via Bel-M: 0800-7000.

https://youtu.be/vS6rnaZ1q68

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

13 gedachten over “Inbrekers Aa-landen, wie zijn dit?”

 1. Bertje, dan zou de politie daar wellicht aan bij kunnen dragen door wat ‘kleine beleidsveranderingen door te voeren.’
  Wanneer iemand belt met de mededeling dat er ’s nachts een ruitje is ingeslagen bij de buren en de beller krijgt te horen’het was maar een zijde van het ruitje, dus komen we niet’ en 1,5 uur later blijkt er toch ingebroken te zijn…..Dan vraag ik me af of die inbraak niet voorkomen had kunnen worden door meldingen iets serieuzer te nemen dan dit….Verbaas me er overigens over dat die inbraak niet in het lokaal nieuws te lezen is.

 2. We moeten allemaal aan de camera!
  Zonder camera in de achtertuin ben je immers nergens.

  (de camera blijkt dus ook niet meer preventief te werken)

 3. Hoe eenvoudig is het om een camera te omzeilen voor een crimineel en hoe eenvoudig is het om een camera te misbruiken door een kwaadwillende. Ik ben daar uberhaupt niet zo voorstander van, ik vind het nogal paranoïde om alles in de gaten te houden en te willen opnemen. Een beetje op elkaar letten kun je zo ook wel en als er wat is, mag je van de politie verwachten dat ze in actie komen.

 4. @Mul,

  Misbruiken van een camera?
  De bewoner heeft voor een camera op eigen terrein gekozen, dat kan niemand hem verbieden.
  Hij zal dat niet zomaar hebben gedaan en dat is ook wel gebleken..

  Als men op elkaar had gelet (wat ’s nachts vrij lastig zal zijn) en / of de politie
  -in actie- zou zijn geweest zou deze oproep niet nodig zijn.
  Dan zou de inbraak(poging) vroegtijdig zijn aangepakt.

 5. HansV,
  Met camera heeft het vooralsnog ook niet gewerkt. Maar goed, dat kan natuurlijk nog komen.
  Wat ik niet zeg is dat de camera hem verboden moet worden. Natuurlijk is het zijn goed recht. Ik zeg alleen dat ik er geen voorstander van ben.
  @Wil Simon, scherp inderdaad, je slaat de spijker op zijn kop. Misbruik van camera’s en misbruik van kinderen kunnen namelijk goed hand in hand gaan. Geen fijn idee wanneer je weet dat er met de vele camera’s mensen zijn die je zelf niet kunt zien, maar die wel naar je kinderen kunnen loeren. Even voor de duidelijkheid, ik wil met nadruk niet het idee wekken dat de cameraeigenaar in het filmpje onbetrouwbaar is hierin. Ik heb het over de risico’s van het gebruik van bewakingscamera’s in het algemeen.

 6. Is er ook een mogelijkheid om filmpjes die hier geplaatst worden op bijv facebook te plaatsen? Dan bereik je een veel groter publiek.

Reacties zijn gesloten.