Van Eigen Bodem zoekt vrijwilligers

Foto van auteur

Festival Van Eigen Bodem, op 7-7-7 in Park De Wezenlanden in Zwolle, zoekt voor enkele afdelingen nog vrijwilligers. Dus wil je werken op het festival, en daarnaast toegang krijgen voor de vrijwilligersfeesten en leuke attenties, geef je dan op via www.vaneigenbodem.nl

Van Eigen Bodem is 7 juli groter dan ooit. Naast topacts als The Scene, Van Dik Hout, Lange Frans & Baas B, Jovink & de Voederbietels, Bob Fosko en BZB komt nog een keur artiesten optreden in Park De Wezenlanden. Naast veel nederpop is Van Eigen Bodem de komende editie uitgebreid met straattheater en diverse andere podiumkunsten. Ook zijn er volop randactiviteiten. Vrijwilligers moeten zestien jaar of ouder zijn om in aanmerking te komen. Van Eigen Bodem is op zoek naar mensen die willen helpen in onder meer de op- en afbouw en horeca. Door mee te helpen krijg je toegang tot de vrijwilligersfeesten (twee keer per jaar) en diverse leuke attenties waaronder T-shirts. Niet alleen voor de festivaldag zijn we op zoek naar helpende handen; ook in de opbouw (woensdag tot en met vrijdag) en afbouw (zondag) is nog ruimte. 

Opgeven kan via www.vaneigenbodem.nl of via een mailtje naar één van de twee vrijwilligerscoördinatoren: Carla de Bruyn (carla.debruyn@vaneigenbodem.nl) en Sanne Koetsier (sanne.koetsier@vaneigenbodem.nl).