FC Zwolle puntloos tegen FC Den Bosch

Foto van auteur

FC Zwolle heeft de voortreffelijke 3-0 thuisoverwinning tegen FC Emmen geen goed vervolg kunnen geven. FC Den Bosch zegevierde uiteindelijk door een treffer Van der Biezen in de tweede helft. Voor de rust hadden de Zwollenaren het beste van het spel, hoewel FC Den Bosch gevaarlijk was via enkele uitbraken. In de tweede helft zakte het niveau van FC Zwolle ver terug. Er was uiteindelijk niets tegen de Bossche overwinning in te brengen.

Met dank aan Frans Paalman FotoPersBuro

 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

8 gedachten over “FC Zwolle puntloos tegen FC Den Bosch”

  1. Prima wedstrijd gezien, Zwolle was gelijkwaardig aan de nummer twee van de eerste divisie. Dit gaat de goede kant op, Eagles met 3-0 eraan, maandag Emmen met 3-0 eronder en nu net een goaltje tegen, met de winterstop staan we weer in het linker rijtje. FORZA ZWOLLE !!!

    Helaas Chris 1491, ze zijn al bezig met bouwen ;D ;D ;D

  2. Goede wedstrijd van FC Zwolle, vooral in de eerste helft speelden ze goed. Alleen loopt er voorin geen killer die de laatste pass een zetje het doel in geeft. FC Zwolle is zeker op de goede weg. Vergelijk het eens met vorig seizoen. Ondanks dat er nu heel wat minder punten zijn behaald, ik heb nu al meer genoten dan de twee hele seizoenen eerste divisie onder Hennie S.

Reacties zijn gesloten.