Citycentrum blij met gratis WiFi in Zwolle

Zwolle – Donderdag werd bekend dat Levi Kuipers met een overweldigende meerderheid het project Gratis WiFi in het centrum van Zwolle heeft binnengehaald. Met 982 stemmen gaf een overgrote meerderheid van de jongeren hun stem aan Levi en onderkennen daarmee het belang van gratis WiFi.

Ondernemersvereniging Citycentrum is erg blij met deze massale keuze en ziet daarin een bevestiging welk een functie en betekenis gratis WIFI voor de binnenstad zal betekenen. Citycentrum ziet dan ook met vertrouwen de toekomst voor gratis WiFi in de binnenstad tegemoet. Als het aan het Citycentrum ligt is eind 2013 het hele kernwinkelgebied en uitgaansgebied gedekt door gratis WiFi.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

7 gedachten over “Citycentrum blij met gratis WiFi in Zwolle”

  1. Laten ze het parkeren maar goedkoper maken. Veel winkelpanden staan leeg en zullen het alleen maar meer worden. Wat heb je aan wifi als er straks geen winkel meer bestaat?? Dom werk hier in zwolle.

  2. Mee eens, Zwolle is van de middelgrote steden een van de duurste steden om te parkeren, 2,60 in het centrum pff, Deventer hanteerd 1,60 per uur in hartje centrum, in Zwolle is parkeren gewoon niet te doen, jammer want zo jaag je een hoop mensen van buiten Zwolle weg naar Kampen of Meppel…. En inderdaad, er komt steeds meer en meer leeg, en een WIFI verbinding brengt daar nauwelijks verandering in

  3. Gratis WiFi is wel leuk: kun je in de winkel gratis op je mobieltje checken waar je de spullen het goedkoopst via internet kunt bestellen. 😀

  4. Ben benieuwd hoe het gaat functioneren zo,n gratis wifi er gaat al veel mis in Zwolle dus dit zal ook wel niet goed gaan werken straks.En zoals er velen hier zeggen doe maar wat aan het parkeertarief want er gaan steeds meer winkels sluiten .Veel mensen gaan elders buiten Zwolle winkelen omdat ze daar beter parkeren en goedkoper kunnen .Zwolle had in het centrum zelf veel meer parkeergelegenheid ondergronds moeten hebben tegen betaalbaar tarief.Nu plaatst men overal voetgangers bruggen maar mensen moeten nog veel te ver sjouwen met hun waar dat is niet bevorderend.

  5. Mooi hoor, gratis wifi trekt ook meer klanten naar de binnenstad dus dat komt wel goed.

    Ik ken werkelijk niemand die naar een of ander gehucht gaat omdat ze iets meer voor parkeren moeten betalen.

Reacties zijn gesloten.