Berkum heeft technische staf rond

Foto van auteur

Zwolle – Met het contracteren van een nieuwe trainer voor het tweede elftal heeft zaterdaghoofdklasser VV Berkum de technische staf voor het nieuwe seizoen 2013-2014 vrijwel compleet. Met ingang van de nieuwe jaargang staat de 46-jarige Rinke Borger aan het roer bij Berkum 2, dat uitkomt in de Reserve Hoofdklasse, en neemt hij ook de coaching van het beloftenteam voor zijn rekening.

 

Met de aanstelling voor de komende drie seizoenen van Rinke Borger als trainer van het tweede elftal heeft Berkum gekozen voor een echte ‘verenigingsman’. In het verleden speelde hij liefst 11 jaar in het eerste elftal van Berkum en daarna bleef hij in allerlei functies actief in de club. Dat varieerde van trainer bij de junioren tot lid van de technische commissie. In zijn nieuwe functie zal Borger, met zijn ruime en veelzijdige ervaring, vooral ook proberen talenten uit de Berkum-jeugd op te leiden voor het ‘grote werk’. Als trainer van Berkum 2 is hij de opvolger van Jeroen de Vries, die volgend seizoen aantreedt als eerste coach van de Zwolse derdeklasser HTC.

 

Eerder werd al bekend dat Berkum het contract met hoofdtrainer Roeland ten Berge voor het seizoen 2013-2014 heeft verlengd. Daarna tekenden ook zijn assistent-coach Jan Ligtenberg en team-manager Anjos de Lange bij.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)