Swingende seizoensopening Muziek in de Tent

Foto van auteur

Zwolle – Nog even en je kunt elke tweede zondag van de maand weer genieten van Muziek in de Tent. Na een winterstop staan er vanaf 10 maart weer fantastische muzikanten op het muziekpodium in Assendorp.

Het seizoen wordt om 14.00 uur swingend geopend met de Basement Bigband samen met zangeres Lonneke Lenferink. Dankzij de samenwerking zijn de muzikale klanken zeer gevarieerd met bekende stukken uit de bigband swingperiode gecombineerd met Jazzy nummers, pop classics en latin- en soulinvloeden. Ook heeft Muziek in de Tent een nieuwe voorzitter. Lucienne van der Velde zal na 5 jaar vol inzet en hard werken haar voorzittersrol overdragen aan Joris de Koning die afgelopen 2 jaar Secretaris was in het bestuur. Wijkcentrum de Enk en Eureka zijn geopend voor een hapje en een drankje. Uiteraard zijn er bij Eureka weer overheerlijke pannenkoeken van Ed.

Genoeg redenen om zondag 10 maart naar het Assendorperplein te komen en te genieten van weer een heerlijke middag Muziek in de Tent van 14:00 tot 16:00.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)