Oude tijden herleefden op de Classics Party

Foto van auteur

Het begon allemaal enkele jaren geleden in Zwolle, de grootschalige discofeesten (saturdaynightclassics). Daarna bleef het lang stil. Tot zaterdagavond: de Generation Classics Party in de BDG-hal van Zwolle Zuid.

DJ Hans Stroeve en DJ Henri Geerlings draaiden alle bekende en vergeten hits uit het discotijdperk. Tussendoor traden The Alley Girls op. Maar er er was meer dat Generation Classic Party tot een discofeest maakte. Op een verlichte dansvloer kon je, het liefst in dresscode roze en zwart, swingen en er waren stands waar je bijvoorbeeld je haar in style kon laten doen of waar je bij een visagistenteam of een nagelstudio een echte discolook aan kon laten aan meten. Er was ook een ‘demonstratieteam kubusdraaien’. Het was de eerste keer dat de BDG-hal zich leende voor een grote activiteit. Bestuurslid Donkers was dan ook reuze benieuwd hoe alles zou verlopen, mede omdat de buurtbewoners niet blij met het muziekfeest waren. De avond en nacht verliep uiterst gemoedelijk in en buiten de sporthal.

Bij ‘lees verder’ een aantal foto’s van de party

 

En de laatste voor Nicky! Bij deze!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

15 gedachten over “Oude tijden herleefden op de Classics Party”

 1. wel beetje triest dat ze aan leeftijd verschil doen
  vrouwen minimaal 18 jaar en mannen 21
  of wou de organisatie liever wat minder concurentie in de tent zodat ze zelf hun gang konden gaan
  met de dames

 2. >:( Eigenlijk was het kaartje veeel te duur naar wat er te doen was de vloer was ook kut en gevaarlijk en de drank was ook te duur dus een echte flut avond niet voor een herhaling vatbaar

 3. Waar zijn al die foto’s die er die avond gemaakt zijn dit is toch niet alles wel jammer als het wel zo is. En Pedro Sluiter ik heb nog steeds je naam ondhouden dus was echt niet dronken!!!!!!!!!
  _+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_
  Dat wist ik toch nicky! De fotoâ????s die je ziet zijn slechts een selectie, het zijn er te veel om ze allemaal hier te laten zien, we hebben besloten om geen webalbum te maken, maar ik kan er wel ?©?©n extra bij zetten (op verzoek 😉

 4. hoi allemaal wat een negatief gepraat zeg van die Nicky, jij hebt volgens mij geen idee hoe duur alles is, wat was er dan niet wat je meer voor je geld had moeten hebben BV/ een geweldige gave lichtshow, leuke dj,s met goede discomuziek vooral DJ Henri Geerlings vond ik erg sterk!
  De dansvloer hoort natuurlijk ook glad anders zswingt die niet fijn en wees eindelijk eens blij dat er een feest was wat er goed uit zag qu opzet met allerlij leuke stands e.d.
  van mij mag die gauw weer komen de Generation Classics Party!
  O ja de alleygirls vond ik ook wel leuk maar iets te lang!

  GA ZO DOOR!!!

 5. he disco meiden helemaal mee eens hoor! en ja ik hoorde dat er weer 1 komt in april 2007 gaaf hoor! zijn we er weer bij en nicky met je negatieve gelul blijf lekker weg en snap nu ook dat ze jongens pas van 21 jaar naar binnen laten want waarschijnlijk ben je nog veel te jong vooor dit soort feesten en snap je ook niets van prijzen, studiebeurs zeker! ga eens naar een ander feest met grote artiesten betaal je zo 70 a 100 euro dan valt 17,50 bijzonder mee hoor.

  Conclusie TOPFEEST en zie al uit naar april 2007!

 6. Mwah…het was een tam feestje. Ik vond de vorige edities van de SNC beter! :'(
  Enne… de volgende keer mag voor dat bedrag van de entreekaart minstens 3 consumpties inclusief zijn.

 7. Jeetje wat een geklets weer…Wij zijn met grote groep geweest en hebben een mega avond gehad!Kappers waren top, Vigasisten erg goed!Muziek top en de Alley Girls…FANTASTISCH!Er is alleen maar 1 minpunt…er zijn veel te weinig feesten als dit in een jaar!! Ga zo door!!!

  Groetjes!! :-*

 8. Hoi allemaal,

  Ik vond het een fantastisch feest en ja er zijn altijd dingen die beter of anders kunnen maar je mag kritisch zijn oke, maar sanne wat was er dan beter aan snc? daar was ik ook en vond het daar erg rommelig en slecht geregeld! de organisatie was veel beter vond ik en ook de entourage in de zaal erg mooi, artiesten ook top, tja 1 dingetje eigenlijk er moeten meer feesten komen en meer mensen want dat verdiend dit feest echt!

  En de prijs â⤨¬ 17,50 tja snc was ook 17,50 hoor sanne en daar kreeg je niets aan de deur!

  Organisatie ga zo door en begreep dat vanaf woensdag 1 november de foto’s op de website http://www.generationclasicsparty.nl staan.

  Discogroet!

 9. 😀 he heeeeeel jammer dat jullie geen webmap maken verdiend dit feest wel met al die mooie uitgedoste disco queens e.d.

  Kan dat als nog niet z,n webmap met foto,s?

 10. Kijk anders ook ff op de website van generationclassicsparty.nl.
  Daar staan ook nog een aantal foto’s op en is ook een Gastenboek aanwezig 🙂 kan je ook leuke dingen op zetten 😀

 11. Even ter info, voor de mensen die het moddergooien tussen Nicky en hierna genoemde personen met interesse volgen: het beeld vertekent misschien een beetje want de drie tegenreacties komen allemaal van een en dezelfde persoon.

  Zowel de Disco meiden, Westenholter queens en GCP fan verwijzen namelijk naar de GCP organisatie zelf *: Henri Geerlings.

  Nu mag iedereen (inc. de organisatie zelf) hier natuurlijk zijn of haar mening achterlaten, maar om jezelf daarbij tussen neus en lippen door nog even de hemel in te prijzen lijkt mij wat overdreven. Laat zoiets -en ook eventuele andere ‘eerlijke’ reacties- aan de GCP-gasten zelf over.

  _____________
  *) Eenvoudig na te gaan

 12. Ik sluit me helemaal aan bij Solane ;).
  Ok ik heb een tegekke avond gehad en kan niet wachten tot het weer zover is :D.
  Het enige minpuntje was ’t tapijt waar je bijna je benen over brak. 🙁

  Groetjes Annemarie

Reacties zijn gesloten.